Parerea barbatilor despre femei

Tipul este Nicu Mihoc, actor din Tirgu Mures, iar textul este …un text bine de tot interpretat!

Dragii mei, clipul asta merge vizionat doar undeva la o bere cu baietii. In orice caz, N-U A-C-A-S-A!! Daca totusi il vedeti in preajma sotiilor/prietenelor voastre incercati sa pareti contrariati inainte de a fi de acord (tacit) cu spusele protagonistului imaginilor de mai jos.

Asa ca, atentie mare, uitati-va stanga – dreapta inainte sa apasati pe butonul de Play. Iar daca nevasta e prin bucatarie, puneti-va castile, nu se stie niciodata! 😀

[flv]http://www.youtube.com/watch?v=9SN_qLLa2L0[/flv]

[thx to Alexandru Stancu]

bullets

39 Comments

  1. …HAHAHAHAHAHA…
    Macar aici si asa sa abereze pe tema asta..
    …si totusi eu ii dau dreptate…DECI dragilor la munca cu voi..face-ti TOT ptr ca femeile nu pot, ele vor sta doar in pat ptr ca doar asta stiu sa faca….AAA UNDE E ZIUA AIA..:)

  2. mie nu mi se pare ” bine de tot interpretat” textul… Se putea si mai bine

  3. Te-ai ascuns de prietena sa scrii postul asta sau te-ai pregatit dinainte pentru o cearta in familie ;))?

    Daca are dreptate sau nu, este discutabil. Ce are in schimb este o parere, cu care unii unii vor fi de acord iar altii nu. Nu asa este intotdeauna?

  4. Domnul este actor in Targu Mures!

    Decalogul după Hess

    Autor: ALINA NELEGA

    Regizor: GAVRIL CADARIU

    Interpret: NICU MIHOC

    Teatrul Ariel Underground, Tîrgu-Mureş

    Data premierei: 08 iunie 2003

  5. Parere, parere, dar argumente cam aiurea… aia cu creierul mai mic cu o treime sau aia cu incapabilitatea de a face ceea ce face un barbat,,,, dar fiecare cu parerea lui, defapt eu sunt putin de-acord cu tipu’ asta, dar as prefera ceva argumente mai realiste…

  6. eu inteleg ca fiecare mai avem momente in care devenim misogini dar ce scoate asta din el e doar diaree verbala.

    at least have some style, daca tot te iei de ele.
    cu asa dume ruginite plictisesti pana si barbatii.

  7. A explicat ehgha mai sus. Acum, cine vrea sa inteleaga, bine. Cine nu, nu! 🙂

  8. @ Ehgha . Da exact. Asta e ironia ca e scrisa de o femeie. Asta spune totul celor ce o baga la inaintare imediat pe aia cu frustratul si incapabilul de socializare etc..

    Si prin abstract sa zicem ca tipul nu interpreta un text ci o creatie personala dar o facea la fel de bine, ar fi fost la fel de apreciat talentul lui actoricesc. Se poate observa ca la sfarsit rade un pic…. intrase in pielea personajului. In fine 😀

  9. intra-adevar Nicu este un talent innascut. pacat ca nu a stiut sa dea din coate precum altii pentru ca ar fi ajuns departe . este un noncomformist si sper sa ramana asa … in realitate este un familist convins si isi iubeste enorm sotia si cele doua fete

  10. Clipul devine cu atat mai interesant cu cat clipul este regizat de o femeie iar actorul este casatorit si are 2 fete.

  11. @ ismashy: Am inteles ulterior ca este actor. Atunci pot spune ca a jucat bine, desi nu sunt de acord cu ce spune si din cate zicea daniel mai sus, nici macar el nu este de acord. Respect! 😉

  12. asculti, sau nu…priviti, sau nu…dar nu mai comentati! nu totul este de comentat…prea multe pareri, prea mult timp pierdut, prea multi critici de arta in tara asta…nu stiu care a zis ca nu e de acord, ok, nu a postat nimeni filmuletul ca sa te convinga pe tine, altcineva a zis ca se putea mai bine, ok, ne pare rau ca nu ai interpretat tu…si asa mai departe…

  13. Unde esti sa te impusc, cred ca glontul e prea mult pentru un bou ca tine, mars la gunoi idiotule

  14. Pentru toti idiotii care comenteaza fara sa vada despre ce e vorba (de parca nu e la mintea cocosului ca recita ceva tipul, iar miscarea nenaturala a mainii cu tigara in mana il da din nou de gol), omul din imagine este un ACTOR care recita o PIESA care, ironic, este scrisa de o femeie.
    Si.. mi se pare un mare BS sa vad videoul asta pe 3 bloguri intr-un interval de 5 zile, si al dracu’, fiecare il are de altundeva: la blogdeprost, arhi si acum aici.. bloggeri, a?

  15. @dan & Cip
    maaare actor, maaare piesa recita el acolo. jos palaria…

    si nu stiu de ce va surprinde ironia ca este scrisa de o femeie. daca nici ele nu aud dinastea, incat sa le puna pe foaie apoi, atunci cine? 🙂

    eu m-am saturat de clipul asta si toti care zic: ba nu te-ai uitat bine, el joaca totul. ok, so what? joaca o piesa de 2 lei. o joaca bine dar tot de 2 lei ramane. dupa motto-ul hai sa-i facem pe toti care recita ceva actori si pe cei ceilalti idioti ca nu vad “talentul”? yeah right 🙂

  16. Femeia, ca si evreul, e un produs secundar al evolutiei umane. Ca si tiganul, iubeste muzica, dar numai in masura in care acea muzica ii permite sa danseze. Creierul femeii, ca si al negrilor, este cu cel putin o treime mai mic decit al barbatului. Femeia nu este la fel de puternica, de inalta, de abila ca barbatul. Femeile nu vor putea practica niciodata anumite meserii, ele nu vor putea fi niciodata mineri, piloti de avioane, soferi de curse, nici macar bucatari profesionisti. Oricit de bine ar gati o femeie, barbatii sint cei mai mari bucatari, asta se stie. Femeile nu au ce cauta in arta. Femeile nu stiu nici sa scrie, nici sa picteze, nici sa compuna muzica, decit la nivelul lejer al intretinerii unui mediu placut in casele lor. Femeile ar trebui tinute in casa. Ele sa-si vada de educatia copiilor lor, desi cei mai mari educatori, tot barbatii au fost. Femeile sint incapabile de abstractizare.

    Femeia este facuta numai pentru procreare, asta se vede clar din dispozitia anumitor organe in trupul ei. De aceea, femeile sint stapinite de sentimente, pe cind barbatii – de ratiune. Femeile iubesc sexul, de aceea nu trebuie lasate sa exagereze. Femeile, ca si ciinii, trebuie tinute la respect cu mina forte. Ca si ei, ele trebuie dresate de mici. Fetitele, mai ales, sint niste animale foarte periculoase. Nu va lasati fermecati de dragalasenia lor. Se vor transforma in niste mutanti, circotase, rele de gura, cicalitoare, se vor ingrasa si le va creste par pe fata lor cea astazi atit de dulce, sinii le vor cadea si vor face varice. Trebuie sa vedeti in orice fetita, femeia care va deveni nu peste mult timp.

    Din pacate insa, statistic vorbind, femeile traiesc mai mult decit barbatii. Asta mai ales fiindca femeile nu se sinucid aproape niciodata. Ele nu sint capabile sa asimileze valoarea, nu stiu ce inseamna curajul, demnitatea, onoarea, discretia, modestia, controlul, fermitatea, munca, suferinta. Femeile nu sufera, ele mimeaza suferinta. De aceea, spre deosebire de barbati, stiu foarte bine sa plinga.

    Femeile ar trebui inchise in rezervatii. Ar trebui hranite, ajutate sa se dezvolte, aduse in conditii bune pina la o anumita virsta, ideala procrearii. Pe urma, pe la 40-45 de ani, odata ce si-au terminat menirea, ele ar trebui eutanasiate cu blindete. Orice barbat ar merita sa aiba in patul lui, tot timpul, femei intre 15 -30 de ani. Cele peste 30 ar fi date barbatilor care nu mai pot procrea, ca sa se mai distreze si ei cu ceva. Nici o femeie peste 40 de ani nu merita sa mai traiasca. Ele nu aduc decit nefericire barbatilor lor si ii impiedica sa traiasca linga exemplare tinere ale speciei.

    Femeile nu se deosebesc intre ele. Nu conteaza ce alegi, pina la urma tot acolo ajungi. De aceea, n-are nici un rost sa preacurvesti.

  17. DOMNULE FULGERICA : TE ANUNT CA FILMUL IMI APARTINE SI CA MERITAM SA FIU INFORMAT CA IL PUBLICI > CE PARERE AI ? TE ROG SA EXPLICI PE BLOGUL TAU DE UNDE IL AI SI RAMANEM PRIETENI>

  18. imi apartine in sensul ca eu l-am filmat si postat pe youtube. nu-l vand si nici nu vreau sa obtin ceva de pe urma lui . credeam ca youtube protejeaza creatiile proprii. stiu ca se poate downloada de pe youtube , nu ma opun dar daca cineva doreste sa republice acel material sa indice sursa.

  19. Pai bine : l-am filmat si postat pe youtube.
    cine nu crede sa faca rost de restul inregistrarii ( cca 3 min)

  20. Pai ce vezi tu mai sus in post este un embed de pe Youtube. Nu inteleg unde e problema. Poti discuta cu cei de la Youtube sa-l scoata. Simplu!

  21. Frumos, frumos
    Acum serios, cine nu cunoaste femeia sa se abtina.
    Toti vom ajunge cu ele exact acolo mai devreme sau mai tarziu.
    Pacat ca unii ajung prea devreme in stuatia respectiva.

  22. Femeile sunt, prin natura lor, mai superficiale si mai iraţionale decât barbatii, se plang prea mult, îşi fac tot felul de probleme închipuite, de cele mai multe ori pentru ca să aibă de ce să se plângă si nu sunt în stare să se descurce singure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *