Fumatul poate dauna calitatii spermei si scade fertilitatea

Citez: “Reprezentantii Ministerului Sanatatii Publice doresc sa-i conviga pe romani sa se lase de fumat, prin avertismentele si pictogramele aplicate pe pachetele de tigari. Incepind de la 1 Ianuarie, producatorii si importatorii produselor din tutun sunt obligati sa aplice pe fiecare pachet de tigari una dintre cele 14 imagini propuse de Ministerul Sanatatii Publice. Cele 14 fotografii alese sunt inscriptionate pe toate pachetele de tigari, cuprinzind toate marcile, si se rotesc , astfel incit orice fumator de orice marca de tigari sa dea la un moment dat peste toate fotografiile. De la 1 ianuarie 2007, pe pachetele de tigari sunt inscriptionate doar mesajele de avertizare. Acestea ocupa 30% din suprafata pachetului pe o fata si 40% pe cealalta. Mesajele aplicate pe pachetele de tigari sint foarte explicite.
Un coleg ne-a aratat astazi un mesaj de avertizare gasit pe pachetul de tigari ce tocmai il cumparase:
“Fumatul poate dauna calitatii spermei si scade fertilitatea”. Asta ne-a dat un pic de gandit!
Daca adaugau la inceputul frazei si un “S-a demonstrat stiintific ca…”, poate ne convingeau..dar din pacate nu au mai adaugat textul cu pricina deoarece nu s-ar mai fi incadrat in regula cu “30% din suprafata pachetului pe o fata si 40% pe cealalta”.
Am zis sa fac un mic “scouting” si sa va pun la curent cu noile mesaje ce le veti gasi pe pachetele de tigari!
Iata cateva dintre mesajele de avertizare (in caz ca nu le-ati vazut inca):Ma chinui sa fac rost si de pictograme! Un pic de rabdare…

Later edit Am uitat sa va zic un lucru: Nu fac reclama la pachetele de tigari cum o face toaleta. ÃŽi rog pe acesti baieti sa isi mai bage cate un watermark pe poze, sau o sa ma acuze Mircea Badea de plagiat cand folosesc celebra lui fraza: “Le-am primit pe mail” (chiar le-am primit pe mail baieti, ffs)

bullets

Comenteaza: