Test de fidelitate – SF

Si iar din ciclul de emisiuni : “Nu imi place dar ma uit ca sunt curios/curioasa” va prezint urmatoarea parere umila de telespectator la fel de umil!
Asta seara m-am gandit la un moment dat sa butonez televizorul. Muaica mia …sa vedeti peste ce emisiune am dat., se numeste “Test de fidelitate“. Dupa ce m-am oripilat si data trecuta (ca m-a mancat sa ma uit ) am zis sa vad ce le mai poate capul realizatorilor de data asta! Ok, mut pe Antena 1 si observ ca in acest nou si minunat episod, testata de fidelitate este o femeie iar actorul ce o ademeneste in capcana este un papagal. Bai frate, unde ii gasesc pe astia? Idolii femeilor? Chiar asta ma gandeam, ce pana mea ar vedea o femeie la un papagal din asta cu capul mai mare ca fundul, imbracat trendy, plin de ifose & fiÅ£e si asa de slab incat antebratul ii era mai gros ca bratul? Bai frate, ce e in capul femeilor? La ce texte avea ala in el gen :”scumpa mea”, “papusa mea” eu cred ca il scuipam daca eram femeie! In fine…sa revenim…deci..tipa ii cade in plasa, merg amandoi la patinoar, el iar cu texte in el…prietenul ei o suna..ea il minte ca cica e la magazin….la un moment dat gazda emisiunii si prietenul aleia tabarasc pe astia doi. Ala o trage de par, papagalul incepe sa ii zica aluia ca mai era un pic si o ducea si acasa sa i-o puna…ala moare de nervi, prezentatorul se baga si el sa ii intrebe ce o sa faca….ea are o grimasa pe fata de zici ca nici nu stie pe ce lume se afla. Am uitat sa va zic ca prietenul ei parea un omulet cu un IQ destul de mic…genul ala de om ce isi freaca pumnuletii in timp ce tot zice “o nenorocesc”. Ok, tipa e de acord sa faca testul de fidelitate cu aparatul ala care masoara ritmul cardiac. La test are o fata de tampita si se vede clar ca nu intelege anumite intrebari si raspunde la oha. Emisunea se termina..apare genericul…si pac …exact cand 96,5 % din telespectatori dau pe alt canal sau isi arunca televizorul pe geam,,..pac…ce sa vezi….apare un mesaj:

“Aceasta emisiune se inspira din fapte reala, dar personajele sunt fictive”

 

WTF, adica toti sunt actori? Papagalul ala..clar e actor…ca deh..el isi joaca rolul, prezentatorul e actor, asta stiam deja…, cei doi iubiti sunt si aia actori? Ahh..dupa cat de inteligenti erau..sunt sigur ca au fost culesi de pe strada, sa para cat mai veridici. Romanul cand e platit bine si ii se pun pe masa bani cat nu a castigat el in zece ani, isi vinde si mama, de ce nu si-ar strica si imaginea? “Lasa ma, ca ma vad astia la televizor, vreun an rad de mine toti vecinii..dar le trece, cel putin eu stiu ca nu e adevarat…..hmm…asa nu mai imi vand rinichiul ala….ca imi da Antena 1 bani si am ce manca….”

Ok, asta a fost emisiunea din seara aceasta, delicioasa, nu? Am vazut si niste secvente din editia de data viitoare, erau foarte incitante, tipul chiar incepe sa ii traga niste palme tipei, nu ratati emisiunea…..

La final, haidetii sa vedem ce mai zice prietenul nostru Google:
“In plus, Florin Nicoara, directorul de programe de la Antena 1, a anuntat ca emisiunea “Test de fidelitate”, difuzata de postul Antena 1, este un program de fictiune.[….]…Florin Nicoara a spus, insa, ca incepand din aceasta seara, emisiunea va fi insotita de avertizarea ca este vorba despre un program fictiv.
ziarul Gandul , 25 ianuarie 2007
E clar, inca se mai minte poporul cu televizorul

P.S. Cele mai tari replici la aceasta emisiune: “Fã, tu ce pana mea cauti aici? ti-am zis sa stai acasa? ti-am zis sau nu?” sau “Pai ce? Tu nu ai fi facut la fel?” Nu-i asa ca sunt pline de inteligenta si umor domestic romanesc?

Noapte buna!


Photobucket - Video and Image Hosting

bullets

6 Comments

  1. Mai e atre prezentatorul serios de nu:)bv lui io nu commentez nimik
    Mi se pare un tip extra si nuj ce sa mai zik as avea nijte intrebari sa-i pun nu-mi dati va rog idul lui de messenger?va multumesc pt atentie

  2. Test de fidelitate e cea mai tare emisiune imi place foarte mult pacat ca nu ii de doua ori sau de trei ori pe saptamana felicitari aveti o emisiune de succes.

  3. Cei ce au postat inaintea mea probabil asculta si manele , de le plac emisiunea respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *