Happy Valentine’s Gay

Happy Valentine’s Gay Day tuturor.

Iata-ne ajunsi cu bine si in aceasta mirifica zi. Este o zi in care se arunca cu ciocolata, ursuleti, biletele roz cu dedicatii, o zi in care un trandafir e de trei ori mai scump ca ieri. Btw, nu am primit nici o bere.
Este o zi in care ploua, afara e urat iar pe mine ma doare maseaua (maine sunt programat pentru o extractie spectaculoasa). Ca tor veni vorba, am o mare dilema: la o extractie ai voie sa te imbraci in alb?
Sa revenim insa la sarbatoarea noastra (a americanilor – mai bine zis) importanta…. Nu stiu, nu am simtit si inca nu am vazut nici un copilas cret, cu scutec, care sa traga cu arcul prin zona. Inca nu am vazut nici un semn cum ca ar fi Valentine’s Day, sau ca cineva ar celebra voios.
Sunt ferm convins ca dupa ce ies de la servici o sa observ ca se sarbatoreste intens peste tot, sunt sigur ca nu o sa gasesc vreo masa libera pe undeva sa stau si eu cu prietena la o cafea sau sa mancam si noi ceva. Trebuia sa sun, sa rezerv din timp, sa ma agit , sa dau spaga chelnerilor. Nu mai bine stam acasa, mancam o pizza (sper sa mai gasim asa ceva) , ne uitam la televizor si ne bucuram ca suntem impreuna?
Tot e bine ca s-a importat sarbatoarea asta. Macar pe 14 februarie toata lumea face sex, garantat.
NU?

P.S. Azi joaca aia in Cupa Uefa?

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *