Tradati in dragoste

Photobucket - Video and Image Hosting

A venit momentul sa va vorbesc si despre aceasta minunata emisune!
Ce sa zic.. emisiunea este un reality-show genial.
Noi, romanii , avem intotdeauna deosebita placere sa urmarim spectacolul oferit de Ernest si cei doi protagonisti ce se cearta sau isi trag plase in cap, pe bani.
Sa lasam detaliile acestea la o parte. Ce am observat eu, este faptul ca, astia de la Tradati in Dragoste considera ca publicul tinta (adica celor 800.000 telespectatori, in medie) este format din oameni cu IQ-ul nu tocmai ridicat. Au inceput sa se joace si cu unealta urmatoare:Photobucket - Video and Image Hosting

Mai pe intelesul tuturor: sa presupunem ca te cheama Mioara si pe sotul tau il cheama Petre, trimiti sms de genul: TEST Mioara + Petre si afli daca te inseala! E simplu! Nu? Te lasi pe mana calculatorului. Ce te faci insa,daca trimiti : TEST Petre + Petre? Au programat calculatorul ala si pentru astfel de “probleme”, mai gay..asa..?
Este clar ca sansele sunt enorme ca aceste sms-uri sa iÅŸte adevarate batalii:
“Buna ziua..ati trimis textul TEST Marie+Costel, iar sansele ca Marie sa il insele pe Costel sunt 63 %”.
Inainte sa dea cu parul, Costel are o sclipire si in mintea lui se naste o idee impaciuitoare: “Fah, e o greseala..hai sa trimitem din nou ca poate conteaza ordinea…” … pac… trimit din nou iar raspunsul vine: “….TEST Costel +Marie, sansele …sunt 80%”
“Vezi bai boule? Sunt mai multe sanse ca TU sa ma inseli, iesi afara de aici ca te sparg sa moara (cutarica)”… si pac o plasa in cap!
Eu as sugera afisarea unui avertisment la inceputul emisiunii: Se recomanda a viziona frumoasa emisiune, fara persoana iubita langa tine.. pentru evitarea folosirii din ce in ce mai des , a frazei: “Vrei sa pun tradatii pe tine?”

P.S. Trebuie sa va marturisesc ca mie cel mai mult ma distreaza “pânda”:

Ziua 1: suspectul pleaca la servici
Ziua 2: suspectul cumpara un pepene din piata
Ziua 3: suspectul isi cumpara o placinta cu dovleac ( si nu mai iese din casa pana a doua zi)
Ziua 4: suspectul plateste intretinerea…
…………
Ziua ţăşpeÅž: suspectul se indeparteaza..”Venim in cateva minute si noi”…. STOP… “sunt Ernest de la Tradati in Dragoste.. ce aveti de spus ?? cum va simtiti?? va simtiti bine?? Echipa noastra de detectivi profesionisti v-a urmarit timp de ţăşpe zile.. incredibil.. si in sfarsit v-am prins.. Deci? Ce aveti de spus? Pentru cine era pepenele?”

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *