Shutdown Day

It is obvious that people would find life extremely difficult without computers, maybe even impossible. If they disappeared for just one day, would we be able to cope?
Be a part of one of the biggest global experiments ever to take place on the internet. The idea behind the experiment is to find out how many people can go without a computer for one whole day, and what will happen if we all participate!
Shutdown your computer on this day and find out! Can you survive for 24 hours without your computer?

Ia sa vedem, tipii astia vin cu o noua campanie numita”Shutdown Day“-24 Martie 2007– ziua in care toti ar trebui sa ne inchidem calculatoarele si sa facem altceva. Ar merge un sotron, o bere cu baietii, mirosit flori pe campii, batut covoare ca vine Pastele etc.

Parca a existat o campanie de acest gen si pe la noi (Ziua fara televizor), nu stiu cu cat la suta a crescut rata sinuciderilor in acea zi, dar sunt sigur ca cu ocazia acestei noi campanii (“O zi fara calculator“), numarul cu pricina va creste. Stau un pic si ma intreb: oare cati geeks nu au mai iesit de mult din casa? Pentru toti cei ca voi, avem un sfat:
Inchideti-va calculatorul maine dar sa aveti grija pe unde umblati, sa nu va accidentati – ca de cand nu ati mai iesit prin oras s-au mai modificat oareÅŸce semne de circulatie, s-au mutat “zebre”, s-au construit parcuri, etc…Hai ca s-a incalzit si au iesit fetitele la plimbare.
Sau….succes la curatenia de Pasti!
www.shutdownday.org

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *