Cum sa faci un depozit in banca – video

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Urmatoarea faza se intampla intr-o banca din Canada , camerele de supraveghere surprind un tip invartindu-se prin zona, tinandu-se de burta in timp ce cauta “the right spot”.
Ce urmeaza? Ati intuit bine, omul nostru fericeste o planta, asta in timp ce lumea trece linistita pe langa el. Tare, nu? Ma gandesc ca orice institutie publica are toaleta dar tipul din filmulet pare cam salbatic, o fi vreun “indian” de-al lor ce nu stie sa citeasca ce scrie pe usi asa ca face ca acasa.


Asta imi aduce aminte de o faza vazuta cu ochii mei:
Intr-o dimineata mergeam prin centrul Brasovului, si trecand prin fata Primariei vad un tip – ca sa-i zic asa – ce tocmai tragea o portie zdravana (dupa sunet) de “felu’ doi” in fata institutiei. Asta sub privirile uimite ale unui gardian public ce se afla la cativa metri distanta. Era asa de uimit gardianul nostru ca nu stia ce sa faca mai intai, sa il stearga pe ala la fund sau sa il fugareasca ? Cred ca a asteptat sa isi termine omul treaba apoi a trecut la actiuni. Din pacate nu am ramas sa vad continuarea, oricum..simteam ca ceva plutea in aer…..sau mai pe romaneste- “ceva puÅ£ea bah!!” si m-am tirat in treaba mea.

bullets

2 Comments

  1. As paria mai degraba ca-i mexican, din neamul lui Quetzalcoatl… stomacul cam tinde sa-ti faca asa de la prea multi jalapenos & tacos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *