The Rolling Stones in Romania

Biletele pentru concertul Rolling Stones care va avea loc pe 17 iulie, pe Stadionul Naţional “Lia Manoliu” din Bucureşti, vor avea preţuri cuprinse între 87 de lei şi 197 de lei, urmând să fie puse în vânzare pentru publicul larg pe 2 aprilie.
……….
Categoriile de preţ vor fi, în funcţie de poziţia faţă de scenă: 87 de lei, 97 de lei, 137 de lei, 167 de lei, 197 de lei, la care se adaugă biletele VIP care vor costa 797 de lei.

mediafax
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Rolling Stones nu se afla in topul preferintelor mele si tocmai de asta imi permit o parere obiectiva: Cum sa dau 797 ron pe un bilet la preminunatul sau concert, iar Mick Jagger sa nu stie ca limba oficiala a tarii mele, este limba romana nu cea sarba. Ai o intreaga echipa langa tine in fiecare zi, oare e asa greu ca inaintea unei apariti publice sa te documentezi putin, sa ceri o parere, sa consulti un atlas geografic sau un google?
Inca o chestie: pun pariu pe o bere ca la inceputul concertului o sa urle un: “Buna seara Budapestaaaaaaaa”!
…..
Gata, nu mai zic nimic ca poate se enerveaza Keith Richards, iar.

LE: Multumesc lu’ Razvan ca mi-a deschis ochii! 🙂

bullets

One Comment

  1. Hmm Pai ei au un concert in Belgrad(07/14/07) inainte sa vina in Romania(07/17/07). Deci dumnealui se referea la amandoua tari… Asa ca potzi cumpara un bilet linistit..\

    Sursa tour dates:
    http://www.stones.net/ticket.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *