A night Above & Beyond fabulous!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Da, am fost acolo – Above & BeyondWorld Trade Plaza. Si da, a fost emotionant si nemaipomenit, am avut parte de un show de zile mari. Nu credeam ca imi vor da lacrimile de fericire si asta de mai multe ori in aceeasi seara. Au fost piese care pur si simplu mi-au ridicat parul pe maini si mi-au dat fiori. Ceva extraordinar, o senzatie unica! Nici acum nu imi vine sa cred ca idolii mei au venit in Romania!

M-am intalnit si cu Vania – ce tocmai mixase la warm-up – am schimbat doua vorbe, am discutat despre amicul nostru comun- zsolt ( care se oftica si acum ca nu a putut ajunge la eveniment) si despre situl pe care nu prea are timp sa il updateze, am facut vreo doua poze cu el iar in scurt timp au intrat pe scena baietii de la Above & Beyond (asa cum ma asteptam au venit doar Tony McGuinness si Jono Grant). Am uitat sa va zic ca am ajuns la World Trade Plaza pe la ora 1:00 cand la pupitru era Tom Neville. Sincer de abia asteaptam sa termine, nu prea sunt eu adeptul minimal & techno dar in schimb mi-a placut cum se juca cu niste sampleuri din “Djuma Soundsystem – Les Djinn“.

O chestie absolut imbucuratoare: spre deosebire de alte evenimente la care au prestat Tiesto sau Armin, aici nu au fost prezenti tarani sau impresari, au vazut/auzit doar cunoscatori, exact cum ma asteptam! Bravo baieti.
M-au trecut fiori ori de cate ori vedeam cum publicul fredoneaza piesele! Da, stiu ca am mai zis-o dar simt nevoia sa o repet: pentru ca Above & Beyond sunt axati mai mult pe vocal trance si promoveaza un sound unic, foarte visator si inaltator si tocmai din acest motiv piesele lor sunt fredonabile.

“No One On Earth”, “Air For Life“, “Jennifer Rene -Louder“, “Cara Dillon Vs 2Devine – Black Is The Colour“, “Stealing Time“, Alone Tonight“, “Can’t Sleep“, “Good For Me“, “Cassandra Fox – Touch Me“, “Gabrel & Dresden – Dangerous Powers– sunt cateva dintre piesele ce le-au mixat baietii nostrii si de care imi aduc aminte in acest moment.
Per total, a fost superb, am facut o gramada de poze si filmulete. Pe cele mai reusite le puteti viziona mai jos iar cu filmuletele revin mai incolo, momentan lucrez la un mic proiect care sper sa imi iasa asa cum mi-am propus, am cateva idei….























Despre eveniment a mai scris si sWamp – link

bullets

2 Comments

  1. bravo fulgerica! tuf-tuf-tuf..and I can’t sleep… you’re so far away from me..and I can’t sleep…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *