Cozmin Gusa isi cauta agresorul

Cozmin Gusa vrea sa stie de la cine a luat un pumn in cap.
Carevasazica Traian Basescu trebuia sa isi fi cerut scuze pentru nenea ce l-a lovit pe Gusa in frunte/ceafa, ca doar asa ar fi primit sustinere din partea lui. That’s bullshit! Gradinita PIN vrea publicitate.

Presedintele PIN, Cozmin Gusa, vrea sa stie de la cine a luat un pumn in cap. El a depus ieri dimineata o plangere la Politia Sector 1 in legatura cu agresarea sa de joi de catre manifestantii de la Piata Universitatii. Pentru identificarea agresorilor vor fi folosite si inregistrarile video de la eveniment, au afirmat surse din Politie. Cozmin Gusa a declarat ca daca Traian Basescu si-ar fi cerut scuze public pentru incidentul din Piata a carui victima a fost liderul PIN, atunci ar fi participat la mitingul de ieri, din Piata Constitutiei.

Libertatea.ro

Hehe, eu am vazut cineeeeeeee, dar nu ziiiiiiiiiic.
Il alergau pe nea’ Gusa, vreo patru pensionari cu cateva foi format A4 in mana. Printre ei era si agresorul nostru cu faÅ£a de bunic. Avea barba alba, parul valfoi, ochelari fumurii, o intreaga garderoba, era “undercover” deci asta inseamna ca isi planuise din timp atacul. Hmmmm deci atacul a fost premeditat. Hmmmm…e grav domne’..grav!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *