Referendumul va costa 60 de milioane de RON

Potrivit lui Cristian David, ministrul Internelor si reformei administrative, referendumul pentru demiterea presedintelui va costa 60 de milioane de lei noi. David a anuntat ca Guvernul a aprobat, miercuri, hotararea Parlamentului prin care este stabilita data de 19 mai pentru organizarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.
Ministrul a mentionat ca vor fi tiparite 18 milioane de buletine de vot plus 10%, conform prevederilor legale. Intrebarea de pe buletinele de vot va fi “Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu?”, asa cum a decis marti parlamentul.
In ceea ce priveste contributiile la campania electorala, plafonul maxim cu care o persoana poate contribui la campanie este de echivalentul a 25.000 de salarii minime, adica 9,75 milioane de lei noi.

hotnews.ro

Cine se apuca si transforma suma de mai sus, din RON in ROL? (laugh)
Lasand gluma la o parte, suspendarea lu’ Basescu costa tara asta milioane de euro, dar cine suntem noi sa comentam, nu?
322 de parlamentari se basesc in parlament iar toata nebunia asta ne costa 60 milioane RON! Banii nostrii adica banii mei si ai tai!
Mergeti la vot pe 19 Mai, votati impotriva demiterii lu’ Basescu si o sa putem sa le scoatem ochii la toti cei 322 cand totul se va fi terminat!
Pana pe 19 mai doar sa ii injuram, de scuipat o facem dupa….

LE: Sau cum ar zice casper:

Nu lasati rahatii astia sa transforme romania intro republica parlamentara!!!!!! sa mor de nu m-as duce si i-as impusca pe toti ca in atentatul din moscova de la teatru de acum 2 ani. pe toti ! trebuie sa strang 300 de gloante

Mah, 300 sau 322? 😀

bullets

7 Comments

  1. ceilalti 22 sunt in vacanta in Bahamas ca sa vada cum se administreaza gunoaiele acolo !!!

  2. nu ai idee ce scenarii imi trec prin cap acum … afara cu toti… poate suna prea drastic dar asculta “overseer-slayer” si sa vad daca nu ajungi si tu sa gandesti ca mine. muhahahaha 😀

  3. ce se poate intampla in cel mai rau caz daca as incepe un blog “lovitura de stat”, dupa cum zice si casper, nici unu din parlament si orice alta camera de besinosi nu merita sa mai traiasca … o trupa mica niste kalashuri si bang 😀

  4. 300 de gloante sunt indeajuns… mai ales ca unii stau in spatele celuilalt

  5. da’ pe dracu! io cred ca sa-i omoram ii ultima solutie. Pai daca mor, unde sunt chinurile, unde e razbunarea noastra? Io as zice sa traiasca cat mai mult. Eventual intr-o inchisoare, cu un colegoi de celula pe nume Maricel la 140 kile, cu tendinte homosexuale. Sa stie si ei cum e sa fii violat in mod repetat si sa te simti neputincios in privinta asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *