Ucisa cu umbrela – Italia, Roma

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Doua romance, dintre care una minora, suspectate ca au ucis o femeie intr-o statie de metrou din Roma, au fost arestate de politia italiana, scrie Corriere della Sera in editia online de duminica.
Cele doua femei, Doina Matei, de 21 de ani si o prietena de-a ei, minora, au fost gasite in locuinta unui prieten din provincia Macerata, dupa ce au fugit de la locul crimei.
Agresoarele i-au scos ochii, cu varful unei umbrele, tinerei de 22 de ani, Vanessa Russo, in statia de metrou Termini, din Roma.

Victima a murit la spital, din cauza ranilor provocate de umbrela. Agentia italiana Ansa scrie ca autopsia cadavrului a aratat ca decesul a survenit in urma unei fracturi cerebrale provocate de umbrela cu care a fost lovita.
Nu se cunoaste motivul atacului.
Romancele erau in evidentele autoritatilor ca prostituate.
Cazul a zguduit opinia publica din Italia, unde crimele in mijloacele de transport in comun sunt destul de rare.
Camerele de supraveghere de la metrou au surprins crima si astfel fizionomia celor doua suspecte era cunoscuta.
In plus, fotografiile romancelor fusesera publicate de principalele ziare italiene, iar politia avea cateva amprente precum si material pentru testele ADN.

hotnews.ro
Din cate am inteles romanca noastra s-a ofticat deoarece italianca i-a luat locul in metrou. Dupa un duel verbal, Doina Matei si-a impuns “rivala”- ca sa-i zic asa – cu umbrela in ochi pe dupa care si-a luat talpasita.
Mai pe larg gasiti stirea aici: pics + video + news

bullets

2 Comments

  1. helo fato intai intereseazata ca nu sia luat talpasita invata sa vorbesti corec si cu inteles si nu a fost vorba ca iar fi louat locul ci vanesa ar fi inceput sa certe cu doia eu nu tin cu nimeni dar nu vorbi aberati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *