House Parade 2007 – Timisoara – 21 iulie 2007

Din cate ati observat, sunt un fan al muzici trance, si de oricate ori am informatii despre un eveniment ce imi trezeste interesul incerc sa va fac o scurta prezentare.
Nu ma apuc sa fac cronica tuturor evenimentelor de gen, pentru asta exista siteuri ce se vor a fi profesionale (sau profesioniste?!) ci doar sa va prezint ceea ce imi inspira mie un profund interes.
Inainte de-a trece la prezentare, dati-mi voie sa fac o scurta paranteza.
Inclin sa cred, uneori, ca “profesional” vine de la cuvintele: “scoala profesionala”. La ce ma gandesc cand zic asta? Pai tind sa cred ca unii webmasteri au facut doar scoala profesionala, mai mult creier nu este nevoie la realizarea unui astfel de site. Cat de (si aici ghiciti voi cuvantul) sa fi si sa iti pui in site-ul prin care promovezi o chestie foarte interesanta, un flash cacacios prin care obligi cititorul sa asculte un tacanit ce ii sparge timpanele? Ok, ok…piesa este superba dar va garantez ca orice “trancer” sau “hausãr” ce browseaza prin zona, fie el acasa sau la servici, are deja bagat in winamp ceva trance. Ala e site de vizionat in internat cafe, zic eu, pe unde nu prea iti permiti sa stai lejereanu si sa asculti ce vrei.
In orice caz, proasta idee. Sugerez un buton de “on/off”. Sau la profesionala nu v-au invatat chestia asta?

Dar sa trecem la subiectul de larg interes (un moment sa imi inchid boxele).

Intru la ei pe site, e un blog. Ok, hai sa citim de la coada la cap. Primul post se numeste “Un scurt clip de la editia House Parade 2005” unde suntem invitati sa vizionam un filmulet de la eventul din 2005.
Aaaaaaaa, acum inteleg de ce scrie acolo asa: “Vizualizeaza sau descarca clipul la o rezolutie mai mare.” Sa vizualizez direct de pe site, nu pot, sunetul din film se bate cap in cap cu flashul tacanitor, deci sunt obligat sa folosesc alternativa. Mah baieti mah……pai daca stiti ca e deranjant…dati si voi un google ..nu puteti modifica o sursa de flash? Sau tipul ce va facut flashu’, va dat doar swf-ul iar sursa vi-o da doar cand marcati banu’?
Ok, pentru inceput, aflam ca locatia este Timisoara, oras din vestul tarii, trance mult..manele putine, oameni de valoare..bla bla..sunt de acord… ok, super!

Mai departe…

House Parade 2007 International Line-up:

Rank 1 , Marcel Woods, Menno de Jong, Marco V, Gareth Emery, Phynn, Jean, Remy, Dj San, Dj Ben.

Super, as da orice sa ii vad in actiune pe primii cinci, cu toate ca evenimentul e axat pe house, progressive house, pot spune ca Menno baga mai mult progressive trance, my favorite! Super lineup. Bravo baieti!

Si o informatie despre bilete:

Incepand cu data de 01 iunie 2007 se vor pune in vanzare biletele de acces la evenimentul: House Parade.
Biletele vor putea fi achizitionate atat online cat si de la ghisee, care vor fi facute cunoscute pe site.

Pretul unui bilet, pe perioada 01 iunie – 19 iulie 2007 este de 35 RON/persoana.
Pretul unui bilet, incepand cu 20 iulie 2007 este de 70 RON/persoana.

Ok, am inchis site-ul si promit ca voi reveni ..stiti voi cand…

Pentru cei rabdatori si pentru cei ce au butonul de volum aproape, uitati aici siteul despre care se vorbeste in propozitie – link. Are informatii putine dar ni se promite a fi updatat.

P.S. Baieti, faceti ceva cu flashu’ ala..ca pierdeti o gramada de oameni. Asta e promovare? Halal marketing.. sau e ceva facut de un amator? Ma uit prin header si vad ca scrie “Site-ul oficial House Parade”! WTF…
Evenimentul l-am gasit cu ajutorul lu’ wavetrex, care si-a tras blog. Felicitari.

bullets

6 Comments

  1. Muama cat ai scris 😉
    Dude nu-i mai critica chiar asa, fac si ei ce pot. Suntem in Romania totusi, nu suntem perfecti…

  2. las’ ca asa ne perfectionam 😉 critica e buna

  3. exact, prin critici ne perfectioanam !
    am modificat anumite aspecte pe site prin care, sincer, nu mi`am dat seama ca se poate perturba vizitarea site-ului, iar navigarea sa nu se desfasoare in conditii placute si asta cu ajutorul criticilor.
    un singur lucru as avea de obiectat si anume unde ai scris:”…cu toate ca evenimentul e axat pe house, progressive house… ” , aici vreau sa corectez si spun ca la parada vor fi aproape toate genurile muzicii electronice, iar la concert va fii doar TRACE, motiv pentru care aceasta editie se desfasoara sub sloganul Trance Vibrations !

    Vineri, 20.iulie.2007 CAMPING OPEN: ora 9:00 a.m.
    Sambata, 21.iulie.2007 PARADE OPEN: ora 9:00 a.m.
    Sambata, 21.iulie.2007 CONCERT OPEN: ora 13:00 p.m.
    Duminica, 22.iulie.2007 AFTER PARTY OPEN: ora 06:00 a.m.

    PARADE & CONCERT & AFTER PARTY: 24 de ore de muzica electronica non-stop! OUTDOOR !

    – vom pune la dispozitie un camping unde lumea se poate caza la aprox 300 m de scena, cu dusuri , toalete.
    – vom mai pune la dispozitie o lista cu hoteluri/pensiuni/vile si diverse info pentru cei care vor venii din tara si din afara.
    – de asemenea vom pune la dispozitie autobuze GRATUITE din ora in ora la gara de nord si in centru orasului, care sa preia lumea catre locatia unde se tine evenimentul.

    iar imnul House Parade 2007, Marcel Woods – Lemon Tree (HOUSE PARADE Anthem 2007) se poate asculta in premiera pe site`ul http://www.houseparade.eu la sectiunea IMN ! ENJOY !

    http://www.houseparade.eu

  4. cred ca au socs de tot tzacanitul repsectiv. la mine nu se aude nimic. ( si da.. am boxele pornite)

  5. ce after party , ca am ramas doar yo cu amicii , dj-u si mai vreo 3-4 pe akolo :)))) eram
    ruptzi …. da’ nu intzeleg dc s-a speriat toata lumea si a plecat dimineatza acasa … 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *