“I. Real”, magie cu Johannes la Pro Tv

Super tare, avem si noi un mic David Blaine al nostru, acum pe pe ProTv, va invit sa urmariti emisiunea, e fenomenal omu’!

Duminică, 6 mai, de la ora 23:00, Pro Tv îşi invită telespectatorii să petreacă o seară magică alături de Johannes, cel care, de zece ani, jonglează cu iluziile, contrazice legile fizicii şi îşi trece (tele)spectatorii prin cea mai variată gamă de sentimente.

Binecunoscut în cercurile devoratorilor de evenimente mondene, Johannes a coborât în stradă pentru a le oferi bucureştenilor o incursiune inedită în fascinanta lume a iluziei.

“I.Real”, prima emisiune din România care aduce magia în stradă, a transformat simpli trecători în participanţi la un show de iluzionism. Stupoare, contrariere, senzaţia că realul s-a întors pe dos şi s-a transformat în “I.Real” au fost numai câteva dintre sentimentele încercate de cei care l-au întâlnit pe Johannes pe străzile din Bucureşti.

Reacţiile celor căzuţi în plasa magicianului i-au făcut pe spectatorii adunaţi ad-hoc să trăiască momente de un comic nebun. Însă nu pentru mult timp, căci niciodată nu se ştie cine este următoarea “victimă”.

Smiley şi colegii săi de la trupa Simplu nu au fost nici ei cruţaţi. Prin ce încercări “grele” a trecut Smiley la întâlnirea cu Johannes şi cum reacţionează când e păcălit şi lăsat pur şi Simplu mască telespectatorii Pro Tv pot vedea duminică, 6 mai, la “I.Real”.

Nici Iulia Vântur, prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din week-end şi a emisiunii “Dansez pentru tine” n-a scăpat tocmai ieftin. Johannes a adus magia şi la Ştirile Pro Tv, iar frumoasa prezentatoare a trăit o experienţă neaşteptată, pe care, cu siguranţă, nu o va uita prea curând.

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, nu pare o persoană foarte uşor de surprins. Dar după ce l-a văzut pe Johannes levitând chiar în faţa lui, în plină stradă, cu siguranţă că a început să-şi pună întrebări în legătură cu tot ce ştia despre legile gravitaţiei formulate de Newton.

Chiar dacă telespectatorii se vor distra pe seama vedetelor şi a celorlalţI care au căzut în plasa magică a lui Johannes trebuie să fie vigilenţI. Iluzia poate trece dincolo de micul ecran, iar telespectatorul poate fi oricând proiectat într-un spaţiu fantastic, “I.Real”.

protv.ro
Uite-l aici cum leviteaza:

bullets

12 Comments

  1. uite aici majoritatea trucurilor explicate ! Levitatie, inlocuirea cartilor, ghicit …etc ! Parerea mea ca avem o imitatie ieftina ….

  2. okok, de acord cu tine..cu explicatia trucurilor & stuff, dar mie mi se pare super omu’, conteaza mimica, stilul.. etc 😉

  3. 1. “Asta e inaltimea mea, si acum uita-te”

    Cand zice asta, asta papagalul ala de la Voltaj se uita NUMAI la picioarele lui

    De unde stia, daca nu stia ce urma sa-i arate….

    2. In general primu’ papagal (asta cu ochelari) are mainile lejer flexate, adica le tine relaxat.

    Singurele moment cand le tine rigide (drepte si chiar se vede ca tremura putin) e cand NU mai atinge solul.

    Asta ce-ti spune ?

    Mie imi zice ca atunci simte nevoie sa le indrepte si devin rigide pt. ca e tinut de sub brat.

    Ca doar de asta s-au asezat exact la marginea acoperisului aluia…

    Si in momntul in are se ridica nu se vede intreaga imagine ci doar de la piept in jos

    Asta e doar un papagal care moare de foame ca nu-l duce capul sa faca altceva si s-a gandit sa aibe si el emisiune.

    Mi-ar place sa-l intalnesc si eu pe strada
    Sa-l pun sa leviteze
    Si-a pus ochelari sa nu-l recunoasca lumea pe strada…

    bogdan2win@yahoo.it
    stefan_etn@yahoo.com

  4. sal….am vazut reclama si mi se pare copie a bine cunoscultul David Blaine…am studiat si
    eu arta aceast si am in palmares peste 100 de trucuri cu carti chiar mai socate de cat ale
    lui Johannes…iar levitatia c’mon…toata lumea stie cum se face…..dar apreciez ca sa
    gandit sa faca din asta o slujba din care sa castige bani…pt mine e doar un hobby care
    imi place sal fac datorita reactilor oamenilor cand vede ce se intampla in fatza lor….
    mult succes cu emisiunea….si sper sa devina unul tare aici la noi sa avem si noi unu
    cunoscut….eu tin showuri in afara…nu mam gandit sa vac din asta ceva mare….dar vreau
    sa spun ca Johanner nu este singurul sau cel mai bun din tara…mai sunt si alti…succes si sper sal intalnesc odata pe strada sa facem schimbi de carti…ciao

  5. oameni buni asta se intampla de fiecare data cind ceva noua apare si la noi in Romanica, nu apre cineva bine in media ca hop apar unii destepti care vor ei sa demonstreze ca nu trebuia asa ca omul e fraier ba ca e papagal sau prost sau mai nustiu cum ….din asta sintem noi romanii plamaditi din ura invidie si alte lucruri nasoale Eu unul zic ca a fost frumos ce am vazut si nu ma grabesc sa spun nimic mai ales rau despre cineva mai ales atunci cind nu il cunosc.
    Fratelari incercati sa fiti mai buni .
    Gagu

  6. Bhai clatitelor (ma refer in special la razy)dc nu vretzi sa recunoashtetzi k omu asta e tare ?? Cand va aud “A pai e simplu ce face , Eu pot chiar mai molt” sau “Shi eu studiez asa cv shi e super ushor” etc imi vine sa va arunc cu cv in cap….Omul asta (Johannes)pt a face asa cv a invatzat….Credetzi k l-a invatzat David Blain sau Cuperfield…NU….a invatzat singur asa cv ….shi a reushit sa arate publicului ce a invatzat….Asa k statzi relaxactzi shi nu mai datzi din botu ala k e simplu…..cand o sa shtitzi sa facetzi asa cv ….o sa ajungetzi shi voi la Tv ;);)….Oricum …voi suntetzi nishte nimicuri pe langa Johannes pt k nu recunoashtetzi k e tare omu. Hai pa !!

  7. am scris si eu despre el, mda un mic magician roman.. nu prea este cine stie ce.. vad ca si-a facut aparitia de sarbatori 🙂

  8. recent am vazut episodul de craciun si am ramas profund impresion
    at ca parca ai impresia ca nu e roman.omul e super tare si chiar daca sint altiicare spun ca e varza oamenii aia nu stiu ce vorbesc sau sint de pe alta planeta …si daca are bani sa faca ceva tare se oftica toti de parca au inebunit cu totii..spun unii ca daca ai bani gata esti magician bun…deci esti total pe dinafara sa gindesti asa.inseamna ca coperfild sau ala negru care merge pe strada sint buni ca au avut bani …doJohanes esti tare si la cit mai multe emisiuni respect

  9. Faptul ca cineva stie 1000 de trucuri nu ii da calitatea de magician, si nici dreptul la replica. Magia nu inseamna trucuri. Un magician nu face trucuri, el ofera privitorului o experienta unica. Cand veti reusi sa intelegeti asta poate o sa aveti o idee ce este arta magiei. Cu bani sau fara, omul nostru a realizat ceva (ceea ce si-a propus , …cred) si merita tot respectul pentru asta.

  10. CE COPIE MA FRAIERE SI CE FACI DACA IL INTALNRESTI PE STRADA TRUCURILE NU SUNT IMITATI ALE ALTOR MAGICIENI TOTUL SE INVATA

  11. johannes asta nu e decat un copiator de trucuri , un prezentator de trucuri , nu are stil , nu are personalitate , antitalent. cu bani poti sa-ti iei trucuri de pe net , dar talentul nu se cumpara cu bani , da cum bietii romani nu au vazut la tv adevartii magicieni se lasa prostiti de un impostor care se numeste johannes

  12. Da, stiu ce trucuri face domnul asta. L-am vazut odata la kanalD facand un truc de magie cu trandafirul caruia ii apar instantaneu petalele. Apoi am gasit acel trandafir magic de cumparat, si oricine il poate cumpara si face magie cu el. Si multe alte obiecte misto de magie, bani sa ai. Nu dau saitul, sa nu se creada ca ii fac reclama, dar daca o sa cautati pe google “iluzionist shop” o sa gasiti. Nu mai fiti prosti sa credeti prostiile astuia, ma mir cum de le mai merge prosteala in secolul 21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *