Zoso a facut poc prin Jepi!

Teribilismul face noi victime. Doi turişti din Bucuresti, un băiat şi o fată, au căzut într-o prăpastie din Munţii Bucegi, după ce au intrat pe un traseu interzis.

Baiatul a fost grav rănit după ce a alunecat mai bine de 250 de metri şi a fost recuperat de salvamontişti în urma unei operaţiuni extrem de dificile.

Cei doi turişti, ambii din Bucuresti, au urcat cu telecabina din Buşteni până la Babele. Deşi neechipaţi corespunzator pentru un traseu montan, au decis să coboare pe Jepii Mari, traseu interzis iarna şi primavara.

sursa: tvr1

Acum am citit si eu la piticu cum ca ar fi vorba despre zoso! E terifiant ce s-a intamplat! Bine ca e mai ok decat ce zic astia in reportaj! Sanatate multa!

Mircea Badea oare “se va bucura” sau il va vizita la spital cu un buchet de flori? Ascundeti pernele daca cumva il vedeti prin zona…
LE: I:“Stiati ca este interzis?” R:” EVIDENT!”– cel mai idiot raspuns dat vreodata!Asta ma face sa zic asa: Frate, daca esti prost, stai acasa…

LLE:
In reportaj se zice ca idiotul in pantofi ce a cazut prin Jepi, se numeste Vali Petcu iar zoso zice pe undeva pe un forum , ca numele lui ar fi Vali Petre.
Acum exista 2 posibilitati:

1. Cei de la TVR 1 i-au gresit numele dar este vorba de zoso si atunci nu se schimba nimic!

2. Se poate sa nu fie vorba despre el iar zoso se odihneste acum cuminte in patut si observa atent valurile facute de blogosfera (pupincuristi, urari de bine, mitinguri, stegulete) in timp ce bea un iaurtel.

P.S. Cei ce o cunosc pe prietena lui (blonda rau) , ar putea confirma faptul ca da, este vorba de zoso in accident!

bullets

22 Comments

  1. Cu tot respectul pt zoso dar … mitul se confirma bucuresteni ! pantofari ! inconstientzi ! i-a mancat in fund sa coboare pe Jepii Mari ! “Stiati ca este interzis? EVIDENT!” => publicitate de 1 mil de $ pt zoso !

  2. “Stiati ca este interzis? EVIDENT!” – asta mi se pare cea mai idioata chestie ! Cel mai idiot raspuns posibil!

  3. Atryx, iti garantez ca nu sunt doar bucuresteni cei care merg iarna pe multe trasee interzise fara nici un fel de echipament…au noroc ca nu se intampla accidente de fiecare data, ca ar avea treaba salvamontistii 24/24
    idiot raspunsul tipei, dar probabil adevarat
    asta e…daca nu era zoso cel in pricina, putin interesa pe bloggeri stirea asta

  4. a fost blestemat de prea sfantul Led Zepp muhahahahaa :))

    blonda ce vrei..

  5. Nu a fost publicitate ca n-a dat nici adresa blogului nici nickul. Si nici declaratii nu a dat ( nu ca ar fi trebuit ).

  6. & ++ Si eu m-am gandit la badea imediat ce am auzit faza. Poate nu stie inca 🙂

  7. Il cheama Vali Petcu ma :). Deci e Zoso. Ce sa zic…asa se explica existenta gagica-sii lu’ zoso

  8. mai mult decat “evident”-ul acela, imi place continuarea:
    “de ce ati coborat traseul?”
    “..teribil. âhâ-âhâ, nu stiu’ ce sa va zic”

  9. zoso nezoso , tot prostie se numeste..in fine…

  10. da, si asta ca sa vedeti ca zoso nu este atat de destept pe cat pare in spatele micului sau camuflaj virtual. l-am auzit si pe la radiouri, i-am vazut si poza in revista aia de doi lei…ce sa mai, este un soi de LOSER, LAMER, NERDy, combinat cu un baiates intepat, cinic si atotcunoscator atunci cand se afla in spatele calculatorului.

    aah, si inca ceva. bai, pupincuristii lui zoso, badea injura prostia, si din prostie face parte si zoso, alaturi de multi altii. Nu exista absolut niciun conflict de mare anvengura intre cei doi. va imaginati voi ca asta nu doarme noaptea de frica povestilor pe care va urma sa le inventeze zoso pe blog? Stati voi calmi, si vedeti-va de micile voastre blogulete in care va spuneti parerea pustietatii.

    cat despre evenimentul asta mai nou, ce sa zic? Fatuca aia e proasta de da in gropi si, dupa parerea mea, i-au cenzurat fata pentru ca pur si simplu ii statea mai bine, iar despre valentin as putea sa spun ca vorba lui badea se va adeveri.

    Acum chiar va fi un rahat pansat, in adevaratul sens al cuvantului.

    Mi-e mila de el. Sper sa se faca bine. Dadea copy+paste la stirile importante de pe net, si cum noi, cei care avem viata, n-avem timp sa le cautam, le putem lua direct de pe site-ul lui valentin.

  11. Cel mai pertinent comment! 😀 bravo! bravo!

  12. Good Job blackburn, asa e , badea ii da clasa lui Zoso care e semidoct penibil.

  13. hmm… mah daca il cheama Vali Petcu – how come – ca zoso.ro e inregistrat pe alt nume – cu adersa lui de mail.

  14. aparent – blogul zoso e o făcătură. vali lucrează la o firmă care a intrat puternic pe piaţa de net şi vrea să controleze fenomenul. isi face trafic folosind reţete clasice. mai mult nu pot sa spun 😉

  15. face asta ce face si tot in centru atentie ajunge! Dar pe asta sigur nu calculat-o. O iau si eu ca babele alea “Te-a batut Dumnezeu, maica!” Cum pt ce?? Pt toate posturile alea inventate si pt toate rautatile alea ieftine si gratuite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *