Femeia la volan


LE: Din cate se pare, este vorba de o femeie care in urma unor manevre gresite (sa le zicem asa) reuseste sa intre in geamul unui magazin, cat pe ce sa omoare vanzatorul din interior! Scena este filmata de o camera de supraveghere, iar accidentul s-a intamplat recent in Atena!

Deci, nu sunt misogin! 😀

bullets

11 Comments

  1. buey…io n-am vazut nici o zana la volan..de unde se deduce asta? MISOGINULE!!!!

  2. Asa mi s-a comunicat, uite..dupa cum schimba vitezele.. e o femeie!

  3. ei flori….crede-ma ca am vazut si barbati care conduceau ca o vaca retardata…asa ca shush…atata vreme cat nu se vede-n clip o tzatza un fund o fatza….ESTI MISOGIN!!!!!!

  4. :)) Mda, ma gandeam ca asa o sa puna fetele care citesc comentariile 🙂 Nu sunt misogin, doar glumeam. Femeie sau barbat, ca sa faci asa ceva trebuie sa fii un pic idiot. Nu stiu cum a reusit sa intre acolo daca a fost din greseala…dar poate asta a vrut! Sa-i distruga motoru lu ala 😀

  5. Nu suuuuuuuunt misogin 😛
    Pe youtube, filmul se numeste: “Unbelievable woman driver-crazy car” de aici si titlul meu, poate totusi…nu e femeie, cine stie… 🙂

  6. lol…pai no, shit..se mai intampla sa ambalezi ca idiotu’ ca sa sui bordura si sa nu iei piciorul urgent de pe acceleratie cand ai suit…as we saw..shit does happen :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *