Never underestimate the power of Matrix

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Muaica mia, ce titlu am scornit!
Sa presupunem ca Mama Omida ar trai in Japonia. Atunci sunt sigur ca s-ar numi Kiai Master Yanagiryuken. Sa mai presupunem ca intr-o zi, vine un baiat (mai mic si mai nervos de fel) la mama Omida, si ii sparge globul (ocular). Asta dupa ce aflase din surse sigure, ca nu l-a adus barza iar Mos Craciun nu prea exista.

Ca sa va dat seama despre ce vorbesc pe aici, va invit sa vizionati urmatoarele doua filmulete. Ordinea vizionarii nu prea conteaza, important e sa le vedeti pe amandoua, altfel nu veti intelege nimic din ce aberez pe aici.


Explicatie: Yanagiryuken practica un stil de karate numit Kiai, prin care isi foloseste energia corpului (Chi) pentru a-si pune adversarul la pamant, fara sa-l atinga.

Iar marmota a ramas fara staniol la faza asta….

bullets

8 Comments

  1. In al doilea clip s-a lasat, asa vrut el, nu ca…

  2. BullShit ! o mare vrajeala amandoua : in primul filmulet probabil ca s-au inteles de la inceput cum e regia ( la 3 si sariti toti unu dupa altu =)) ). I-ar in al doilea tot SF mi se pare pt. ca a luat bataie prea usor ( parca nu are nici o treaba cu artele martiale ), deci tot regie. M-ai stiti filmele cu fraze de genu : “Your Kung-Fu is better then mine!” Foarte talentati actorii =)) exact ca si acesta din cele 2 filmulete.

  3. In primul film isi face publicitate, iar in al doilea e provocarea la adevar. Normal ca mosu ala nu are nici o treaba cu artele martiale si facea bani la greu pe spatele prostilor cu stilul “kiai” , asta pana cand a dat nas in nas cu vasilica care ii da nanica.

  4. o mare tzeapa! proasta si regia dar “actorii” sunt sub orice critica! e cineva care crede in prostia asta?

  5. Saw s-a prins de faza. “Kiai” = new age bullshit.
    MMA is the real deal.

    Nici nu ma indoiesc ca un mos idiot care a dat din aripi toata viata si-a luat-o in bot de la un luptator pro sau semi-pro.

    Fuck supernatural bullshit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *