Festival Peninsula unde vine Dj-uri-le

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Q: Cum te cheama pui de dac?
A: Atilla!!
Q: Si unde mergi?
A: Eu merge la festival Peninsula, ca place la mine Dj-urile ce vine acolo.

Nu am nimic impotriva ungurilor, am o gramada de prieteni maghiari. Dar daca tot inviti o gramada de romani la un festival ce are loc in Romania, nu e bine ca totusi sa fii atent un pic cu limba romana? Nu de alta dar …….

Lasand asta deoparte, suntem invitati sa luam parte la Festivalul Peninsula 2007 – 25-29 Iulie, Tg-Mures. M-as duce si eu, ma ales pentru Kosheen, Andy C sau Ferry Corsten.

Pentru mai multe detalii, accesati peninsula.ro. In caz ca va e lene sa cautati: aici – lista cu trupele invitate, aici – informatii despre bilete iar aici – programul

Mersi Atryx – pentru informatii.

bullets

4 Comments

  1. pai e bine ca la noi in tara vin cat mai multi DJ-uri … pacat ca nu am apucat sa ma uit la MTV DJ-uri Awards …am auzit ca a fost fain. 😀

  2. Nu doar internationali ! Vin si DJ-uri din România şi Ungaria ! 😛

  3. Hai, spuneti o varianta pentru DJ (abreviatie din 2 cuvinte engleze) in plural? E usor sa critici totul, mai bine semnalati aceste greseli (de ortografie sau si altele) pe mailurile site-ului, ca schimban indata ce se dovedeste ca am gresit.
    acum am schimbat DJ-uri la DJ, dar nu suna deloc corect. Si despre -uri am consultat pe cineva care e roman, asa ca nu numai ungurii pot sa faca astfel de greseli.
    Apropo, DJ Awards e in engleza, nu in romana.

  4. tg@l — dupa cum stii DJ vine de la Disk Jokey, e o prescurtare asa cum ai specificat si tu. Ahh … pai … sa vezi tu ca … PRESCURTARILE nu au plural dupa poate prea putina mea cultura generala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *