Owned by Iphone

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ati auzit deja ca Iphone a iesit pe piata in America. Si ca interminabilele cozi de la Playstation 3 s-au mutat in fata magazinelor ce comercializeaza acest minunat telefon. Pentru americani presupun ca e o mandrie nationala sa stai la o astfel de coada. Pentru mine si pentru oricare roman pun pariu ca reprezinta cu totul altceva, mai ales pentru cei nascuti pana in ’80.

Ok, sa intram totusi in subiect!
Locatie: magazin de electronice.
Coada: kilometrica.
Cel de pe primul loc la rand: fericit.
O femeie vine la el si ii ofera 800 $ pentru a face schimb de locuri. Zis si facut, tipa marca banu’ iar adolescentul e fericit. Ceea nu stiati este ca ea avea de gand sa cumpere telefoane marca Iphone in valoare de cca. 100.000 $. Ceea ce nu stia tipa ar fi fost faptul ca….

Magazinul avea o regula: “Vindem doar o bucata/persoana” 😀

Owned!

bullets

9 Comments

  1. ahahahahahaha. “Ce bine ca ti-am dat teapa , ce bine ca ai pierdut.Ca hainele ti-au intrat la apa , si nu mai ai nimic din tot ce-ai avut.”

  2. In afara de efectele vizuale, acest telefon nu incanta cu nimic. Mai ales ca, din cate am inteles, are multe lipsuri, printre care si 3G. Zau, dar sunt telefoane/smartphone-uri care stau mult mai bine la capitolul functionalitate si dotari, dar de! reclama este sufletul comertului…

  3. la ps3 numai coada nu a fost 🙂 … nimeni nu a luat jag dala

  4. tipu a facut o mega afacere
    ca il ia acum sau peste o luna tot aia e
    dar are 800$ in buzunar 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *