bullets

21 Comments

  1. nu stiu eu prea multe despre doamna asta dar nu inteleg ce mai cauta pe la televizor.Chiar se uita cineva la ea?

  2. am avut rabdare 6 minute
    restu mi’l spuneti voi
    e praf vaca asta

  3. Cred ca ma fac lesbiana, numai pentru ea :X . Multumesc Fulgerica, tocmai m-ai facut sa realizez ca e femeia visurilor mele.

  4. Nikita, femeia cu suflet de barbat..se scufunda sub apa =))))))))

  5. Bah da la astia de la acasa tv nu le e mila de noi … barbatii ? Pentru numele lui dumnezo’ sfantu dar ii insuportabila.

  6. si uite asa a mai inainitat marea inca juma de mila peste nisipul din mamaia.
    mai vine o data balenutza blonda si pierdem si ce-a mai ramas din plaja.

    dar daca stau sa ma gandesc mai bine, facem cheta sa o timitem pe Balenutza la plaja la bulgari, sa se sperie si turisti lor nu doar ai nostri, poate vin incoace si revitalizam TuriZmu’ romanesc :))

  7. Mai fratilor dar trebuie sa fi cu asevarat retardat sa faci lucrurile alea la tv. Doamne ce proasta si urta e. Domne e insuportabila.Am rabdat vreo 3 min dar nu mai pot.Si acasa tv astia ce se mai distreaza pe spatele proastei….aolo !!:D

  8. bah, fulgerica! ce mama dracu o pui pe terminata asta! imi vine pur si simplu s-o pocnesc! te citesc zilnic. te rog, nu mai face asta! no more fat bitches, please!

  9. Jura-te ca e gata.
    Jura-te ca nu mai dai nimic legat de Nikita.
    Hai, da-o-ncolo de treaba!
    Mie imi place muzica
    de care se folosesc astia de la Acasa.

  10. te rugam nu ne mai oripila cu asa ceva, esti ca stirile de la ora 5!!!!!
    pierd vremea degeaba sa vad o idioata care nici nu-si da seama ca lumea isi bate joc de ea … si mai si crede ce spune ….

  11. Daca se continua asa o sa ajunga ca Becacali. Mai bine o ignorati naibii si ramane doar o anonima cu fitze.

  12. valeu salvati o biata VACA de la inec, saraca de ea , moare pe plaji, plaje sau cum s-ar zice (citate de ea) asa pe la jumatate, impreuna cu animalele ei preferate, calu si pasarea(de cand e pasarea animal?)

  13. Ma tot uitam si m-am trezit intrebandu-ma de ce ma mai uit. Raspunsul (cred ca) era… sa vad pana unde poate ajunge… Destul de departe se pare. Dar cu siguranta e in stare de mult mai mult, ea e doar pudica.. la inceput.

    Damn. No more, Fulgerica :p

  14. P.S. ptr alex: Pasarile sunt animale.
    Ea oricum se iubeste cu calul, cu cainele, cu ratele… nu conteaza, animale sa fie.

  15. am tarir sa vad si asta mare prostie am pierdut 9 minute din viata ca sa ma uit la ceva infiorator,prost gust.cred ca fata asta era buna la emisiunea acea salvat de magarus.

  16. voi doar o bagati in seama!pe analfabeta asta!cine e?un om de care iti bati joc iar el nici nu vede…care se da cineva care nu e…inseamna ca n-a fost bagat in seama ca”el”!arata si k draq!cu dusmanii ei,cu tot!oricum,cred k ati avut o placere imensa!va felicit!dar…degeaba!”fericiti cei saraci cu duhul”!totusi,ati incercat cu un caz deja pierdut!doar il ajutati in nebunia lui,ca este”cineva”!stop it!!!nu intelegeti ca voi ii ajutati?!ma uit k n-am ce face si de curiozitate!cat de prost e un om!da’ imi ramane in cap tampita asta!

  17. sper sa nu-mi iau bataie maine!ha!ha!”prostu’ nu e prost destul dk nu e si fudul”!toti dusmanii mei(“azorica si andrei”),ii vom elimina in ordine alfabetica!pacat k nu stim alfabetul!ii luam aleatoriu!mi-e scarba!si de abia am mancat!bagati si voi altceva!de ex. “oameni”!

  18. sinistru de cretina si de inculta si de nesuferita si de antipatica si de…

  19. Oare fata asta chiar nu isi da seama k astia isi bat joc de ea….:-?…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *