Sex pe plaja in Vama Veche

Da, este vorba despre o farsa a preamaritului Buzdugan. Subiectul este Mirela, o coarda ce si-a tras-o cu 2 insi de 1 Mai, la Vama Veche, beata fiind (pana aici totul e realitate crunta, stai ca nu a inceput farsa).

Am ramas uimit de cat de proasta poate fi aceasta Mirela. Dupa ce am ascultat-o, mi-am dat seama ca asta nu este farsa, este o demonstratie…. (“Cu George si cu Florin, bine..si altceva?”, “Eu am facut-o cu ei, pentru ca le-am permis, dar tu….”)

Imi place sfarsitul, cand amandoi joaca cu cartile pe fata:

B: “Cum ai putut sa te culci cu doi baieti, la mare?”
M: “Pai ce, am vrut si eu sa ma distrez”

Putem trage o concluzie? Sau nu mai e nevoie?

Buzdugan a facut sute de farse din cate stiu, dar astea, legate de curvele penale, mi se par chiar geniale. Unde le gasiti fratilor?

Later edit: In timp ce scriam acest post, ascultam in paralel si cealalta farsa postata acum ceva vreme. Si da, exact cum a observat Unumicsirau in comentariul de mai jos, tot la asemenea scenarii m-am gandit si eu. Cele doua voci din cele doua farse, prea seamana ca doua picaturi de apa. Hmmmm, sa fie vorba, deci, de niste facaturi?

18 comments

 1. bestialaaaa=))) ce debit verbal…da frate, hai sa acuzam bietu muritor de calomnie shi viol (deshi in final..”shi pot sa te intreb ceva?…shi ai avut orgasm?=))) hehehe prea tare mai ales dak ne legam in final shi de “principii”:).. eu chiar cred k ea a avut principii, p bune! ” sa ma distrez si eu, dar cum sa o fac? hmmz…ia hai sa ma culc cu doi! mmm…dar nu..vocea constiintzei imi zice k “nu!”….hmmz…tre s-o paklesc…deci tre sa fiu beata…hmmzz, shi de fapt nu tre sa fiu eu beata, ci tre sa ma imbete ei… ei! hai k acu park mai merge=> principiul Nu te culca cu 2 dekt dak ejti beata, k sa nu-ti auzi vocea constiintei ragushita in urechi la vreo farsaaa a doua zi de dimineatza =))….

 2. Frate, e tare farsa, dar iar miroase a facatura. Si mai ales daca o asculti in paralel cu cealalta cu sexu oral/anal si suna al naiba de asemanator vocile protagonistelor. Sa umble oare Buzdugan cu parasuta vopsita ?

 3. breky …iesi din casa si vezi ca pe paman traiesc oameni.
  ce este cu categorisirea asta despre moldovence?
  sunt sigur ca nu ai vazut nici 5% din moldova dar ai o opinie….
  Nu te teme ca nu-ti cer sa vizitezi Moldova…vezi pe bancnotele din portofel cati sunt din Moldova……
  nu-ti exprima frustarile pe blog-uri

 4. e clar k e facatura…….vocile sunt identice…am verificat cu wave editor si sunt 100% identice…….Pacat pt k farsele erau destul de bune:D:D:D

 5. imi pare rau dar e facatura, reactia tipei din momentul “dezvaluirii” e absolut jenanta,mimeaza foarte fals uimirea si trece foarte rapid la genul amuzat/haios ba da si detalii scarboase, e o mare teapa!

 6. Cred ca aceste farse sunt facaturi. Tocmai am descoperit doua farse in care EXACT aceeasi voce este folosita pentru 2 personaje:
  – un tip din arad caruia prietena ii face o farsa (buzdugan si morar i-au dat un autograf pe chiloti intr-un mall)
  – un tip din moldova PLIN de bani care vrea sa se cupleze cu asistenta lui Buzdugan

  Buzdugan/Morar – rusine …

 7. mai eu nu jtiu sigur de ce ma bag si e in seama k de vazut farsa na-m vazut-o oricum nu o sa-mi citeask nimeni porcaria asta de comentariu asa k mai bn va sp un bank. Era sambata seara cand Bula trebea s o guste…Cum ce? pe Gegea ………………………………mai bn kred k o sa ma culk

 8. tot eu aaaaa in legatura cu adresa de mail eu nu jtiu ce e aia bn buneinteles k nu o sa m krezi stiu stiu in loc de bineinteles am scris altceva si kare.i problema ………………………………………………………………………………………..dap aku chiar k m kulk

Comenteaza: