Romania va traversa cea mai grea perioada din ultima suta de ani

Administratia Nationala de Meteorologie are interdictie de la SRI sa anunte adevaratele prognoze pentru iulie si august. Motivatia instituirii secretului de stat este legata de temperaturile ucigatoare care vor lovi Romania in urmatoarea perioada. De maine, cand termometrele vor depasi 40 de grade, tara coboara in infern, iar autoritatile au intrat, discret, in alerta de gradul zero.

citeste intreg articolul in Gardianul

Anul trecut – inundatii, anul asta – seceta.. Oare ce ne paste in 2008?

Update:

Directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a dezmintit astazi la Realitatea TV informatia aparuta in cotidianul Gardianul, potrivit careia, institutia ar avea interdictie de la SRI sa faca publice prognozele reale pentru lunile iulie si august.

citeste intreg articolul pe 9am.ro

Astia se joaca cu nervii nostrii pe caldura asta…

bullets

9 Comments

  1. Frate, la anu vreau troiene de zapada. Se aude ? Zapada ca in Siberia, -40 de grade, trafic blocat, oamenii care fac carari in zapada… Vreau sa vina glaciatiunea maine, “The day after tomorrow” style 🙂

  2. Io zi ca la anu..e cam gata 😛 incalzirea asta globala isi face treaba, deci rezolvatile treburile pe planeta asta, cat mai exista :))

  3. @Doroo – sa fie sanatosi, daca asa inteleg unii ..asa fac 😉 sa-i lasam in tarlaua lor.. pe noi ne intereseaza sa fim corecti. 😉

  4. Oricum murim. Ce mai in sus si in jos ce a zis SRI. :)) Subscriu la comentariul lui Andrei. Rezolvati ce aveti de rezolvat ca o sa o mierlim in masa curand.

  5. Pe bune?Si voi credeti ca ne ia dracu cu toata planeta in curand?Tare.Si eu care ma simteam in minoritate mai ales cand majoritatea ma privesc ca pe o nebuna cand zic ca tempeaturile de peste 40 de gade sunt doar varful icebergului si ca nici nu intrezaim ce o sa ne loveasca in curand.Intrbarea mea e cati dintre noi sunt constienti ca ce o sa ne loveasca o sa ne loveasca in curand si dintre cei care sunt constienti cati sunt dispusi sa faca ceva pe tema asta, inclusiv sacrificii.Si cati prefera sa stea cu drobu de sare deasupra capului si sa se lamenteze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *