Spray-ul anti-radar

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Daca romanii folosesc detectoare anti-radar, iata ca americanii au venit cu o solutie mai eficienta: Spray-ul anti-radar. Dai cu incredere pe placuta de inmatriculare si obtii un scut ce reflecta lumina, tot ceea ce vede o camera de supraveghere fiind doar un dreptunghi alb..
Personal, cred cu tarie ca si detectoarele cat si spray-urile astea ar trebui interzise..

bullets

6 Comments

  1. anti radarele sunt interzise la noi- detectoarele sunt legale. e o mare diferenta intre ele

  2. degeaba, camerele de pe dn1 declanseaza automat o alarma cand nu pot citi un numar… te opresc imediat

  3. nu vreau sa fac pe desteptul, dar detector anti-radar insemna ca detecteaza dispozitivele ce bruiaza radarul(asa ceva are eventual politia). ce au soferi sunt ori anti-radar(care din cate stiu eu inca sunt interzise, si te prinde f usor cu ele) si detectoare de radar, care sunt legale

  4. definitii.
    anti-radar(bruiaj radar)= un dispozitiv electronic care emite in spectrul radar un semnal de bruiaj care duce la fucntionarea defectuoasa a dispozitivului radar afectat.
    detector radar = un dispozitiv mult mai simplu(cere nu inteleg de ce dracu ajunge pana la 10 mil) care capteaza semnale (undele) emise de un radar si te avertizeaza asupra perezentei lor (a undelor) si implicit a unui dispozitiv radar.
    Un detector de bruiaj(eventual cu compensare de bruiaj) este un dispozitiv destul de complicat si cel mai probabil se gaseste in echipamentele militare mai greu de crezut in cele ale polutiei romane.Totusi faptul ca dispozitivul radar este bruiat este semnalizat de care un radar obinuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *