Ghesi.com – un web hosting provider de calitate

The image “http://www.ghesi.com/images/logo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Printre primele lucruri la care trebuie sa te gandesti in momentul cand realizezi un blog sau o pagina personala este sa alegi hostingul ce ti se potriveste. Succesul prezentei online depinde foarte mult de locatia unde este hostat siteul tau. Cand am inceput sa bloghez am fost norocos pentru ca am gasit o platforma gratuita dar la un moment dat am simtit nevoia de a fi independent. Am decis sa sa ma mut pe domeniu propriu si implicit a fost nevoie sa imi aleg si un web hosting provider de calitate.

Si l-am gasit. Este o companie mica dar sunt foarte multumit de serviciile lor. Cum blogul meu este in continua dezvoltare si numarul de vizitatori creste, este normal ca si cererile tehnice sa creasca exponential. Tocmai de aceea exista Ghesi.com, un web hosting provider ce intruneste conditiile tehnice cerute de mine. Pe langa aceasta pot spune ca practica unele dintre cele mai mici tarife de pe piata. De exemplu, pentru gazduirea pe un an de zile platesti echivalentul a 30 euro adica aproximativ 95 RON.

Ghesi are trei pachete promotionale din care poti alege una potrivita tie. Majoritatea se vor orienta catre pachetul Bacchus (spatiu 20Gb – trafic 300 Gb – 30 euro/an) dar eu le-as recomanda pachetul Jupiter, ce ofera spatiu de 50 Gb si trafic de 600 Gb la un pret cat se poate de tentant: 60 euro/an . Este arhi suficient pentru un blogger sau pentru orice alt proiect.

De remarcat ar fi faptul ca pe langa toate acestea, Ghesi.com vine cu o oferta promotionala ce nu o poti trece cu vederea. Ghesi.com lanseaza o oferta speciala pentru toti clientii care platesc un pachet de gazduire pe un an. Este vorba de 6 luni de gazduire gratuite. Oferta este valabila pentru toti clienti care in perioada 01.08.2007 – 31.12.2007 achizitioneaza un pachet de gazduire platit pe un an.

Alt lucru interesant ar fi faptul ca daca esti interesat te poti orienta catre pachetul de Resseler. Daca te gandesti sa iti incepi mica ta afacere in domeniul web hostingului, recomand Ghesi.com .

Mai multe informatii puteti afla accesand www.ghesi.com.

bullets