Satui de guma Orbit

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Satui de atata Orbit – celebra moneda de schimb romaneasca – niste baieti veseli din Ardeal (ii tradeaza accentul) se duc la un supermarket inarmati cu 11 RON (110.000 lei vechi) in fise de 1 ban (1.100 mai exact) cu care ar dori sa cumpere 2 sticle de bere. Reactia vanzatoarei…..ghiciti care e? 😀

Nici la un amarat de chiosc nu au avut succes, noroc cu un trecator care s-a gandit sa ii scape de “greutati”.

Concluzia care ar fi?

bullets

14 Comments

 1. Uite ca s-a gandit cineva sa le dea peste nas… eu unu m-am saturat sa mestec guma orbit.. :))

 2. Mah eu as fi facut asa la o casa de ratb, sa mor de nu, cand o sa fac rost de o camera de filmat, ma duc si le platesc abonamentu de 20 de lei.. pardon !!!! 40 de lei numai in monede de 10 bani sau 5 bani. Na ! Sa va stea in gat ca niciodata n-aveti sa dati rest si mereu tre’ sa va las io, asa !

 3. Sa mearga pe la Mec sa incerce. Sau sa mearga la un restaurant sa consume si apoi sa plateasca cu fisele alea…

 4. mi-ar place sa vad o contraofensiva in masa … sa vad v’o 50 de filmulete..diferite locatzii ..sa mai dea si pe la tv din ele ..sa vezi daca nu se opresc astia cu orbitu lor ..

 5. cam putine monede eu zic ca ar fi putut sa mai gaseasca de inca o bere oricum cu astfel de maruntisuri sfarsitul lumii nu prea e departe daca vreti sa vedeti

 6. Sa inceapa razboiul impotriva gumelor de 2, 3 mii de lei vechi 😀

 7. Fratilor nu e chiar asa.Eu il stiu pe una care transforma monezile de 1 ban in saibe :)) Si-a facut omul un calcul si in loc sa dea 20 de bani pe o saiba mai bine gaureste una de un ban.Eu am ramas masca la un magazin cand am stat dupa el 5 minute sa numere din aia mici.Poate au furat si altii ideea !?! De asta dispar monezile de un ban ???

 8. foarte tare ! ..ar trebui sa facem asta mai des..pt ca se pare ca, mai nou, Orbitul este
  moneda nationala..
  stiu p cineva care s-a intors cu guma..si a dat-o inapoi..in loc de doua mii..(la nu stiu c produs)
  ..evident..cand a vazut vanzatoarea a ramas masca..si nu voia sa o accepte :)) dar pana la
  urma..nu a avut incotro :))

 9. pe toti ne deprima chestia cu restul. e deja prea generalizata. in special la biletele de tramvai se fac castiguri colosale daca o sa aveti rabdarea sa faceti un calcul.

  dar

  daca tot suntem asa isteti de ce nu avem niciodata marunti la noi? daca pe noi ne preocupa aceasta problema atat de tare incat sa scriem articole, sau sa strangem un munte de maruntis, de ce n`avem la noi [aproape] niciodata bani marunti?

 10. salutare….eu sunt unul dintre protagonisti, miai precis cel care are toanju de marunt in buzunare, si cand spun tonaj nu glumesc, e greu sa faci misto de lume knd iti cad pantaloni de pe tine. oricum asta a fost un mic inceput urmeaza sa mergem la faimosul magazin “METRO” cu aproximativ 50 ron tot in fise de 1 ban. acolo nu are cum sa ne refuze k e magazin mare si de prestigiu asa k trebuie sa accepte moneda nationala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *