Romanian man sets himself on fire

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

The Romanian man, who is now in hospital, did so in desparation after being swindled on his arrival in Spain
A Romanian man covered himself with petrol and set himself alight today outside the offices of the Government Sub Delegation in Castellón.

Bun asa! Intrebarea mea ar fi: Ce naiba cauta ala cu milogeala tocmai in Spania? In primul rand nu e roman! Ala e tigan, tata! In Romania erau obisnuiti sa le dea statul moca cate ceva. Dar acolo, ce drepturi ar avea? Ne fac de rahat peste tot… E plin de rromi romani in Italia si Spania.. nicunul nu pune mana sa munceasca..toti merg la milogeala sau munca cat mai putina. Apoi isi cumpara o masina in rate si vin aici sa se laude. Si asta in timp ce stau cate 10 intr-o camera si mananca parizer ca sa aiba de unde economisi rata.
Mi se face rau! Chiar, nimeni nu a observat cate crime si cate odiosenii fac romanii prin tarile astea? Suntem tiganii Europei..toata lumea ne alunga de peste tot.
Pe Protv au aratat incendierea cu pricina cenzurata dar uite ca eu o bag necenzurata pentru ca cenzura nu isi are rostul. Ars, nears.. tot de rahat ne-a facut, si el si imputita aia de tiganca ce zbiara. Nu ai ce munci? Intoarce-te acasa ca e de lucru aici de ne cacam pe noi.

bullets

12 Comments

  1. De ce nu se aduna astia cu totii undeva si sa-si faca toata natia o auto-incendiere
    colectiva…Daca e nevoie dam bani de benzina. Sau si mai bine , dam un ban in plus
    dar le lum kerosen ca sa fim siguri ca arde.

  2. Tiganii prea s-au obisnuit sa li se dea totul… Si numai tiganii, la fel si romanii, ”totul de la stat”. Sa puna mana sa munceasca. In ziua de azi numai daca ai intelectul unei plante sau daca esti lenes sau hot nu poti gasi un loc de munca. M-am saturat sa se uite toata Europa la noi, si pe buna dreptate, ca la niste gunoaie. S-au saturat si ei de tigani si hoti, de mizerie si prostie, de mitocanie si lene… dar nu e cinstit sa fim toti bagati in aceeasi oala. Mai bine ii lasa sa arda … macar asa mai scade numarul lor… la naiba!… daca mai vrea vreunu sa o faca sa-mi zica ca-i cumpar eu benzina.

  3. Ce bine ar fi daca ar mai exista un Hitler sa ne scape de nenorocitii astia bfffffffffffff SUNT SATUL!!!

  4. ar fi trebuit sa-l lasa sa arda … cine vrea, munceste, nu asteapta painea in gura de la guvern(oricare ar fi ala)

  5. “E plin de rromi romani in Italia si Spania.. nicunul nu pune mana sa munceasca..toti merg la milogeala sau munca cat mai putina. ” Mai bine taie romani… Eu chiar cunosc oameni care muncesc de nu se vad acolo si nu ca sa se dea mari, doar ca sa isi faca un viitor… pt ei si copiii lor!

  6. Chiar acum cateva zile m-am intros dintr-o excursie din Roma , si orice magazin , alimentara , statie , gara orice spuneai ca esti roman se uitatu urat la tine , in supermarket daca intrai si cumparai baxuri de apa mai multe asa te punea sa le desfaci sa nu cumva sa ai pus alta marfa printre sticle.Deci va dati seama ca daca si la 1euro suntem facuti de cacat dincolo.Intradevar si rromi sunt romani , si romani fac prostii dar rromi sunt capul la tot ce e de rau din tara noastra.Ala care a ars dupa parerea mea ar fi trebuit sa arda de tot.Vorba aia…1 down 2.000.000 left to go.

  7. burn them all. Pana mea, sa te incendiezi ca nu ai un loc de munca stabil? Inseamna ca s-a spetit cu munca de nu l-a tinut nicaieri…

  8. vb numai tampenii. voi nici nu stitzi motivul pt care si-a dat foc lachele ala. si-a dat foc fiinda ca luat tzeapa cu munca si cu locuintza. adika cineva la adus in spania sa munceasca si cand a venit a vazut ca totul a fost o minciuna si a ramas pe strada. nici eu nu de acord cu ceea ce a facut deoarece si asa avem imaginea destul de patata aici, si acum mai vine si cate unul din asta. pfff
    salutare

  9. Nasol ca si-a dat foc, naspa ca nu i-a mers figura cu lucrul in Spania,dar…bai, nene, de ce nu si-or da foc si aia de muncesc pe rupte?!Ca nu au timp, asa-i?Oricum, desi sinistru, e de porc sa santajezi in felul asta…Nu era sigur de ce va gasi acolo, trebuia sa stea in tara, ca e si aici de munca destul.La cati agarici am vazut eu azi stand de pomana la lucru(asfaltare ,borduri,etc)pe banii statului si ai prostilor care muncesc si platesc impozite,era loc de inca o loaza, ba si ptr. nevasta-sa aia cu gura mare!Apropo:ca nevasta, de ce nu l-a impiedicat sa-si dea foc, de ce nu a sarit sa stinga focul?!A preferat sa se tavaleasca si sa faca circ…Regizata chestie, nu credeti?

  10. da ar trebui sa se faca o diferenta intre romani si tigani dar si strainii o merita din plin ca prea le plang de mila ca vai de si saracii sunt marginalizati in tara si nu au de lucru si alte prostii acum sa vada si ei cum sta treaba cu tiganii macar de s-ar duce toti la ei sa ne lase in pace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *