Romanii in Spania

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Exact ce va spuneam eu mai devreme. Ala si-a dat foc, a atras atentia lumii. Facand o mica paranteza aici: cica si-ar fi dat foc pentru ca timp de 3 luni s-a chinuit sa isi gaseasca un loc de munca. Cum nu a reusit, s-a gandit sa se intoarca acasa. Avea 400 euro bani pentru bilet de avion si pac…a fost inselat, banii au disparut. Intrebare: Ati mai vazut tigani sa se planga ca au fost praduiti? Eu in viata mea nu am auzit asa ceva…

Revenind la ce vroiam sa va zic , tiganul ce si-a dat foc a reusit sa atraga atentia lumii dar in primul rand a atras furia spaniolilor. Ia uitati-va ce reportaj “frumos” a facut una din televiziunile spaniole. Si cam ce ne prezinta. Romanii se omoara intre ei..isi arunca cu acid clorhidric in cap, fac accidente la locul de munca, freaca maganul in tabere improvizate pe campuri…si cate si mai cate. Pardon, astia sunt tigani! Dar cine reuseste sa explice spaniolilor ce e aia tigan?


bullets

7 Comments

  1. Unde esti tu Hitler al romaniei, sa-i iei si sa-i impusti pe toti ?
    Astia o sa ne scoata din Uniune !

    Vor zice “de asta am bagat Romania in UE, ca sa vina la noi si sa creeze panica intre cetatenii nostrii nativi…?”

  2. Asta e … Scopul a fost sa faci 3 picaturi de pisu in pantaloni…
    Si la prima vedere a reusit… oricine a facut 3 pc de pisu …. Dar dupa o privire de ansamblu
    nu te mai ingozesti asa de tare… Imposrtante sunt cele 3 pc de ps
    🙂

  3. cred ca fenomenul asta cu tiganii ia din ce in ce mai multa amploare, oriunde te duci ii vezi, e imposibil sa nu-i remarci si nu e deloc placut cand nici afara nu scapi de ei. cred ca majoritatea romanilor sunt rasisti, cand vine vorba de tigani. si nu, rromi e prea frumos spus, sunt doar tigani ordinari.

  4. mda… din pacate se inmultesc ca iepurii si nu putem face nimic in privinta asta… dupa cum auzisem pe cineva cu ceva timp in urma… Romania isi va schimba denumirea in Rromania peste cativa ani.Nu cred ca mai dureaza mult. Asemenea specimene ar trebui duse in lagare… ca pe timpul nazistilor si gazati.
    Si in Italia sunt la fel, am fost acolo si i’am vazut, traiesc pe campuri, in corturi, fura, jefuiesc, violeaza… etc iar toti italienii ne baga in aceeasi oala. Din cauza asta am ajuns sa ii urasc atat de mult, pentru k nu vreau sa fiu comparat cu o astfel de creatura, pt ca nici “om” nu pot sa ii spun !

  5. Jenant.. absolut jenant.Locuiesc in Madrid, si zilele astea cand am ajuns la munca m-am lovit de fiecare data
    de aceeasi intrebare din partea colegelor:”Ai auzit de compatriotul tau ..ala care si-a dat foc in Castellon?”..
    am incercat sa nu le dau prea multa importanta, sa le explic ca e vorba de un caz izolat si atat, dar sentimentul
    de impotenta e mare. Oameni ca astia ne fac sa parem cea mai salbatica natie de emigranti din spania.
    Nu vreau sa par insensibila,dar am citit ca “stimatul domn” sesizase situatia in care se afla birourilor de ajutor
    social din Castellon.Cred ca cu asta ar fi fost de ajuns….

  6. Pentru ce mama naibii merg tziganii akolo?Doamne fa ceva cu ei…al nabii nu ne plac TIGANII…IMPUSCATII bagatii in LAGARA pa aiai care fura,care fca tot felu de prostii si de jafuri si se comporta ca niste neaandertalieni…sa moara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *