Sex cu minori

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

“Portalul nr. 1 în România”, după cum se autointitulează Neogen, este o gazdă primitoare pentru amatorii de sex cu minori. ÃŽn cursul zilei de ieri, trei filmuleÅ£e au produs senzaÅ£ii printre demenÅ£ii cu acces la internet, dar au stârnit ÅŸi protestele mai multor vizitatori ai site-ului, secÅ£iunea video.neogen.ro.

Aud azi-dimineata la “Dimineata devreme” (Radio 21) ceva cum ca Video Neogen a “lasat” pe prima pagina – timp de 12 ore – un filmulet incestuos in care un tata isi violeaza fiica de 12 ani.

Aflu ca cei de la Jurnalul National au scris un articol pe aceasta tema.

Curios, intru pe video.neogen.ro. Pe prima pagina troneaza fericit – un filmulet cu doi tipi ce si-o trag pe toate partile (Vai, am ratat pedofilia, ma multumesc doar cu o sceneta gay). Asta semnala si arhi acum ceva vreme. Un alt film cu gay, tot pe prima pagina unde a stat o zi intreaga. Sex oral & stuff. Awesome…


Concluzia care ar fi? Ca la Neogen nu lucreaza oameni competenti? Si ca se poate transforma intr-un pornotube romanesc? Ca la Neogen se doarme? Ca de azi inainte vor fi nevoiti sa angajeze inca 3-4 oameni care sa aiba “grija” de content? Pai cam asa ceva…

“Pentru cazurile de conÅ£inut supărător există opÅ£iunea de «Semnalare neregulă», funcÅ£ionalitate prin care ceilalÅ£i utilizatori pot semnala echipa în privinÅ£a conÅ£inutului unui material video”, explică reprezentantul companiei.

Este o situatie scapata de sub control. Pun pariu ca acum..ca tot am adus vorba de asa ceva, romanii (cum sunt ei rai) or sa le dea de lucru oamenilor de la Neogen. O sa uploadeze porneala la greu. Pai daca nimeni nu se ingrijeste de content? De ce sa nu ne batem joc? Ca se poate..

Web 2.0 in Romania…..

bullets

6 Comments

  1. eu nu sunt atat de sigur ca a fost o gresala si ca nu l-au lasat intetionat. Gandeste-te putin cata lume a intrat pe neogen dupa ce a citit in ziar sau a ascultat la radio, plus ca se face valva si pe net despre asta. Scopul lor esta sa faca trafic, si incearca sa-l obtina prin orice mijloace. Sau cel putin asa cred eu!

  2. Asta in primul rand, trafic la greu. Cu toate ca daca ma uit pe statisticile lor de la trafic.ro nu observ o crestere vertiginoasa. Ba chiar pare a fi egal cu cel din zilele precedente.

  3. nu conteaza scopul pentru care au fost puse acolo acele filmulete, mie mi se pare de`a dreptul revoltator ca un portal care se “respecta” face treburi din astea. 😐

  4. poponari sau cum le spun alti nar trebui omorati sant oameni normali dar vor fantezi ca si femeile dar femeile ca sant lesbience alea c e mai se satura de penis si barbati la fel se satura de pasarica si vor altceva asa ca nau dat in cap la nimeni si fac bani pt asta sa stiti se casriga bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *