Facebook te trimite la inchisoare

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Stiti ca de cate ori va inscrieti la un site social networking ( hi5, Facebook, piczo, Yahoo! 360, MySpace, etc) sunteti rugati sa introduceti un user/pass in caz ca aveti un mail la yahoo/hotmail/msn. Ce se intampla in cazul asta? Pai introducand datele contului, site-ul de social networking la care la inscrieti “se uita” in adresa voastra si trimite automat cate un invite tuturor celor aflati in lista voastra cu contacte.

Asa a facut si Dylan Osborn. Omul intrase pe Facebook sa vizioneze niste poze de la nunta unui prieten. Pentru asta a fost nevoie sa isi faca un cont pe Facebook. Pana acum nimic anormal.

La scurt timp, a fost arestat. De ce? Pai omul nostru se despartise de aproximativ 3 ani de sotia lui iar tribunalul ii interzisese sa o contacteze sub orice forma. 🙂 Si da, cum bine ghiciti, i-a trimis fara sa vrea un automatic “friend request” prin metoda explicata la inceputul postului.

A stat 3 zile in inchisoare…

link

bullets

6 Comments

  1. omg, this really suck. I mean… toate site-urile astea de social networking sug la greu. Iar chestia cu automatic invites e si mai de cacao…

  2. Raluca, cati dintre cei ce folosesc astfel de siteuri “nu citesc bine”? 🙂 Cred ca stim amandoi ca procentul celor ce fac astfel de chestii e peste 60 %. Poate chiar 80. 🙂

  3. Pingback: ByREV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *