Sfaturi pentru tinerele mirese

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Cateva instructiuni si sfaturi pentru o tanara mireasa. Extras din Codurile si Procedurile despre Relatii Intime si Personale ale Statutului Marital intru Marea Sanctitate Spirituala a acestei Binecuvantate Comuniuni si intru Gloria lui Dumnezeu, de Ruth Smythers, mult iubita sotie a Reverendului L.D. Smythers, Pastor al Bisericii Metodiste din Arcadia, Confederatia Regionala de Est, Publicata in anul Domnului 1894, Ziarul Ghid de Spiritualitate.

Nu ma pot abtine , trebuie sa va arat pasajele cele mai importante. Deci atentie, anul este 1894:

“Pentru gingasa tanara femeie, ziua nuntii este, in mod ironic, atat cea mai fericita cat si cea mai terifianta zi din viata ei.”

“Majoritatea barbatilor va cere sa i se ofere sex aproape in fiecare zi. Mireasa inteleapta va permite maxim doua scurte experiente sexuale saptamanal, in timpul primelor luni de dupa casatorie.”

“Apoi, odata cu trecerea vremii, va trebui sa faca orice efort pentru a reduce aceasta frecventa. Sa te prefaci ca esti bolnava, somnolenta, durerile de cap sunt printre cele mai bune prietene ale nevestei in aceasta problema. Argumentele, certurile, mustruluielile si cicalelile s-au dovedit de asemenea a fi foarte eficiente, daca sunt folosite seara tarziu, cam cu o ora inainte de momentul in care sotul ar putea incepe procesul de seductie.[..] O sotie buna trebuie sa ajunga sa reduca contactele sexuale la unul pe saptamana inainte de incheierea primului an de casatorie si la unul pe luna pana la sfaritul celui de-al cincilea an.”

“Pana la a zecea aniversare, multe sotii au reusit sa incheie perioada de a purta in pantece copii si au atins cel mai inalt tel, acela de a stopa definitiv contactele sexuale cu sotul lor.”

“Majoritatea barbatilor are de la natura o inclinatie spre perversiune, iar daca li se ofera cea mai mica sansa va vor angaja intr-o mare varietate de practici mai mult decat revoltatoare. Aceste practici includ printre altele: practicarea actului normal in pozitii anormale, atingerea corpului femeii cu buzele si limba, oferirea corpului lor gol pentru a fi explorat cu buzele sau limba de catre sotie. Nuditatea, discutiile despre sex, citirea unor povestiri despre sex, admirarea unor fotografii sau desene cu sugestii sexuale fac parte din obiceiurile adoptate rapid de barbati daca sotiile le permit.”

“Multe femei au gasit util sa doarma imbracate noaptea: ele purtand camasi lungi din bumbac, iar ei pijamale.”

“Odata ce si-a pus camasa si a stins toate luminile din camera, mireasa trebuie sa se intinda tacuta in pat si sa astepte sosirea mirelui. Cand acesta intra in odaie, bajbaind prin intuneric, femeia nu trebuie sa scoata niciun sunet pentru a-l ghida in directia ei, deoarece ar putea fi considerat un semn de incurajare. Trebuie sa il lase sa se chinuie si sa spere ca se va impiedica si se va rani usor, bun pretext pentru a-i refuza accesul la favorurile ei sexuale. In momentul in care sotul ajunge langa ea, mireasa trebuie sa stea perfect nemiscata. Miscarea corpului ar putea fi interpretata ca excitatie sexuala de catre sotul optimist. Daca incearca sa o sarute pe buze, sotia trebuie sa intoarca usor capul, astfel incat sarutul sa fie pe obraz. Daca incearca sa ii sarute palmele, va trebui sa stranga pumnii. Daca incearca sa ii ridice camasa si sa o sarute in orice alt loc, ea trebuie sa isi traga rapid camasa la loc, sa sara din pat si sa pretinda ca trebuie sa mearga urgent la toaleta.”

Intreg articolul, aici – link.

Update: Am facut un mic research. Articolul cu pricina este un fake.  Detalii aici -link.

bullets

4 Comments

  1. Bine ca nu m-am nascut in acea perioada…….si bine ca baba nu mai e printre noi…deci un moment de reculegere, va rog!!! pfff

  2. Aia avea in cap sa extermine cat mai multi barbati?!Ca sa nu mai zic ce avea de gand cu femeile, ca in felul asta,vai si amar de viata lor..Ele-calai, ei-vai de mama lor…Nasoale vremuri!

  3. Imi aminteste de un articol semnat Simona Catrina, din vremea cand aveam timp si chef sa citesc “Tango”. Observ cu stupoare ca era de mult timp epuizat….si nu ma refer aici doar la continut, ci mai ales la felul de a scrie, la cuvintele alese, la sinceritatea usor ironica, dar uneori trist de reala a faptelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *