Eu de ce nu ma vad in oglinda? WTF!

Reflectia in oglinda farsa cea mai tare farsa
Cea mai tare farsa pe care am vazut-o pana acum. Protagonistii vorbesc limba germana dar asta nu prea conteaza. Conteaza reactiile lor. Sunt curios cat de rapid va dati seama de tehnica folosita.

About 0.01 per cent of the population do not reflect in mirrors. Nobody knows why but it’s called Maartechen Syndrome. For someone who has this condition this is a daily experience, a living nightmare.

Just take a look!

bullets

13 Comments

  1. super tare faza (eu am baut lapte si m-am prins…nu…serios asta am facut…nush ceilalti dak ati facut la fel) oricum toata faza e k in loc de oglinda este un geam si sunt doua gemene(una pe o parte unu pe alata… puneti mana si beti lapte) si cele doua fete isi bat joc de toata lumea…:)))

  2. serios tzake..noroc cu laptele tau ca nu mai realizam care e poanta.
    io credeam ca e vampiri aia.

  3. la inceput chiar nu intelegeam cum au facut, dar pe la jumate te prinzi!

    P.S. cel mai tare e comentariu lui TZache! :)))

  4. Lapte sa fie :). Btw, neuroane sa stii ca nu te-am uitat cu chestia aia… 😉

  5. […]Dupa clipul haios cu oamenii ce nu se puteau vedea in oglinda (via fulgerica), am gasit de la aceeasi emisiune […]

  6. funny.
    Da’ pe aia cu tipul care se vedea in monitorul de la supermarket cu moartea cu coasa in spate o stiti? Tipii filmasera magazinul cu un tip cu imbracat in roba neagra cu capison si coasa. Apoi puneau imaginea pe background si el se vedea cu moartea in spate in monitorul din fatza iar in spate erau un om noarmal care il saluta cand tipul se uita sa verifice. Crapai de ras…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *