Frate si sora au impreuna patru copii

Frate si sora au impreuna patru copii
Huh?

Auziti una buna: cica incestul ar trebui sa fie acceptat atat timp cat totul se petrece in interorul casei si nu afecteaza societatea. Asa se zice in urmatorul reportaj in care veti vedea cum un frate si o sora din Germania, au impreuna patru copii. Pentru a putea mentine aceasta relatie incestuasa, umbla prin judecatorii de cativa ani. In trecut, tipul a stat vreo doi ani in inchisoare tocmai pentu ca a facut sex cu sora-sa.

Cum se apara ei? Putini stiu faptul ca cei doi au fost separati inca de mici, in momentul cand parintii lor s-au despartit. Ea a ramas cu mama iar el cu taica-su. Cand a ajuns la maturitate, el a inceput sa isi caute mama si sora. Dupa cum bine ati intuit, le-a gasit. 🙂 . Intre timp maica-sa a murit iar legatura dintre cei doi frati a devenit tot mai apropiata..atat de apropiata incat ea a nascut patru copii pana acum.

bullets

6 Comments

  1. Mai întâi homosexualitatea, acum incestul… Oare ce mai urmează?
    “Incestul nu este periculos din punct de vedere social, prin urmare nu ar trebui pedepsită fapta lor”… Ha ha ha. Nici crima nu este periculoasă din punct de vedere social, dacă ne gândim aşa. Ce are dacă un om omoară un alt om, până la urmă tot va muri, nu?… NU.
    @alexandru savu: Germania (ca şi SUA), nu are IQ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *