Dirty Dancers

Dirty Dancers

Daca cumva nu ati auzit de Dirty Dancing atunci mergeti repede – fuguta la mamicile voastre si intrebati-le cine sunt Patrick Swayze si Jennifer Grey . Or sa va raspunda cu emotie in suflet. 🙂 Garantez. 😉 Dirty Dancing reprezinta pentru o anumita generatie, cel mai romantic film facut vreodata – o poveste clasica a unei iubiri interzise.

Dansul de nunta al unui cuplu britanic face furori pe Youtube. James Derbyshire – 34 de ani- si sotia lui Julia (fosta Boggio) – 33 de ani- au luat sase luni de zile lectii de dans, inainte sa se casatoreasca in 2005. S-au pregatit pentru dansul vietii lor. In februarie 2007 s-au gandit sa-l puna pe Youtube iar pana acum au “strans” peste 2.700.000 vizionari.

Ce contine oare? Reeditarea celui mai celebru dans din filmul “Dirty Dancing” – (I’ve Had) The Time of My Life . Cel mai romantic lucru pe care l-am vazut in viata mea.

Va invit sa-l vedeti si voi si sa-mi spuneti ce parere aveti.


Mai jos puteti vedea si dansul original din film. 🙂

thx to carmen

bullets

17 Comments

  1. Trebuie sa revad filmul asta. Superba si emotionanta scena in care danseaza. Si eu vreau 😛

    Mersi ca ai postat stirea 🙂
    Puuup Paulica:*

  2. anton pann…. your opinion is lame… fuck off?
    mult prea tare ideea! fulgerica, te urasc! acum o sa visez la harap alb, nunti cu dirty dancing si multe altele
    pana acum visam la rochia de mireasa din november rain, acum mai adaug cateva detalii :))

  3. Poate sunt dereglata emotional pshihic sau spiritual :)) , dar nu ma emotioneaza deloc..Au dansat frumos, dar doar atat..

  4. @mirela: I Guess We Are Not in Kansas Anymore, Toto…

    poate e cazul sa revii pe pamant si sa nu mai visezi inorogi si nunti ca in povesti.
    faptul ca lumea isi creste copiii cu povesti dupa care ii face contabili sau politisti nu ajuta la nimic.
    o buna parte din relatiile din ziua de azi esueaza pt. ca unii cred ca in viata e ca in filme.
    sau mai rau, ca in filmele americane.
    si sa iti mai spun ceva… harap alb nu exista. ai sa te convingi singura.
    grow up. we are not in the ’80 anymore.

  5. Pacat ca Dirty Dancing n-are decat 6 pe iMDB, ar merita o nota multa mai mare…probabil a fost tras in jos de copiii retardati care se uita la Transformers, Spiderman si 300.

  6. Se vede clar ca nu sunt dansatori profesionisti si asta face sa fie si mai tare ideea! Daca ma gandesc ca, totusi, sau antrenat 6 LUNI!!!, inseamna ca astia de la dansez pt tine sunt chiar ff tari avand in vedere ca ei invata 2 stiluri de dans in 7 zile!

  7. Englezii au incercat, dar sunt destul de intepeniti,ce sa-i faci…Daca nu ai talent, tot degeaba…Cat despre “Dirty dancing”,multumesc pt. secventa, e super,e bine sa mai visezi din cand in cand (in cazul in care esti uman),ar mai avea ce invata din ea si pustimea din ziua de azi…

  8. Originala ideea, emotionant dansul 😛 asta e pt partea romantica din fiecare, stiu ca detineti asa ceva…

  9. wooooow!!! supeeerrrr!!! 6 luni de antrenament? noroc ca melodia e tare si antrenanta ca mirii chiar nu prea au nicio treaba cu dansul in general… miscari rigide si numarate, nicio traire a muzicii, probabil just for fun asa… e o emisiune pe Euforia cu faza asta, am mai urmarit-o din cand in cand, cam toti mirii care pregatesc dansul nuntii sunt praf… in schimb dansul original e superb!!! Ma intreb cum au reusit astia sa faca furori cu atatea vizionari pe youtube… serios, paulica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *