Crayon Physics Deluxe

Crayon Physics Deluxe

“Crayon Physics Deluxe” este numele unui joc Puzzle 2d realizat pentru Tablet PC, in care te poti juca cu imaginatia, fizica si legile gravitatiei. Mi se pare ca e facut de un japonez. Chiar merita toata aprecierea, am ramas profund impresionat de joc.

Speechless…

Later edit: Mi se pare ca nu e nevoie neaparat de un Tablet PC, jocul merge si pe un Benq Notebook sau orice alt laptop.

Sursa: Crayon Physics. Iar jocul il puteti downloada si testa aici – link .

bullets

12 Comments

  1. acuma ii demo, ce vrei si tu… in 10 minute l’am terminat, oricum,
    ii interesant… am mai vazut prezentari la aplicatii de genul…

  2. jocul asta a castigat marele premiu la igf(independent games festival)…link-ul nu este la un demo…este doar la un proiect…jocul normal este muuuuuult mai tare…..poti crea orice forma si multe alte chestii belea…..de-abia astept sa iasa……chiar merita cumparat….trebuie sustinuta industria de indy games….alt joc care merita in opinia mea este “the misadventures of p.b. winterbottom”,de asemenea finalist la igf….

  3. jocul merge pe orice calculator care suporta ddraw .. ( adica mai toate calculatoarele cu o placa grafica mai de Doamne ajuta ) .. nu are nici o legatura cu tabletul sau cu calculatorul normal ..e un joc ca oricare altul cu diferenta ca daca il joci pe tablet e mai usor .. pana la urma si tabletul ( pixul tabletului ) emuleaza mouse-u .. so .. spor la pixulit sau mouse-uit. pe hp tc1100’ul (tablet) meu l-am terminat mai repede decat pe pc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *