Ultima zi

https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2007/11/proxy-eee-pc.jpg

Astazi este ultima zi in care mai puteti vota cel mai bun slogan pentru Asus Eee PC. Concurs ce poate aduce un laptop celui mai inventiv dintre bloggerii participanti.

Update:

Fiecare blog inscris in acest concurs sa lase in acest post un singur comentariu care sa contina primele 10 sloganuri in ordinea preferintelor (cu cifra corespunzatoare locului in fata sloganului, ex: 1) 2) 3) 4) – etc) fara ca intre aceste preferinte sa fie inclus propriul slogan.
In urma acestor voturi se va realiza un clasament, iar primele 10 sloganuri vor primi note de la 1 la 10. Aceste note se vor aduna la notele acordate de juriu. Hmmm… cam complicat, nu?

In plus fiecare blog care va comenta aici are 5 puncte suplimentare. Daca nu votezi pierzi cele 5 puncte! Este decizia ta. Poti comenta aici pana Duminica 2 Decembrie ora 23. Dupa aceasta ora am sa dezactivez posibilitatea de a comenta in acest post

Aveti ocazia dea va adauga inca 5 puncte la propriul slogan, votand top 10 slogane care v-au placut.  Puteti sa va exprimati aici -link . Mult succes tuturor!

Pentru lenesii dragii mei cititori fideli care nu stiau ca sistemul de votare s-a schimbat, ii anunt ca inca mai pot vota. Nu-i neaparat sa ma votati pe mine, votati sloganul ce va place. 😉

P.S. Mi-as dori sa primesc si eu un Asus Eee Pc. Mos Craciun, ma vezi? Am fost cuminte :D  Altii au deja.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *