DEX devine porno

Meniu in italiana

Cuvintele pula, pizda, coaiele sau muia intra oficial in Dictionarul Limbii Romane

Cuvinte considerate obscene, ca pula, pizda sau coaie, vor intra oficial in Dictionarul Limbii Romane (DLR), care este programat a fi finalizat anul viitor. Persoanele care vor rosti aceste cuvinte nu vor mai fi nevoite sa se fereasca, intrucat acestea vor fi recunoscute in mod public.

——————-

Refrenul celebru al unei formatii de hip-hop, “Zi pu…la, la” sau Povestea Pulei, de Ion Creanga, nu vor mai putea fi privite cu ochi critici.

—————-
Citeste tot articolul in Ziua de Iasi

Sa inceapa anarhia!!!!
Adica aia de la Vacanta Mare vor avea din nou succes?

thx to Atryx

bullets

14 Comments

  1. “Persoanele care vor rosti aceste cuvinte nu vor mai fi nevoite sa se fereasca”

    Nu e deloc vorba de asta. Introducerea in dictionar e o masura normala (si tarzie) menita doar sa recunoasca existenta acestor cuvinte. Dictionarul nu e o colectie de termeni ingaduiti in exprimare ci o colectie a cuvintelor prezente in limba romana (fie ele formale, colocviale sau vulgare). Includerea lor in dictionar nu le va face mai putin vulgare, asa cum nu va “submina”, sa zicem, autoritatea DEX-ului.

  2. What he said ^

    Nu vad cum naiba sa faci legatura ca daca apare in DEX nu mai trebuie sa te “feresti”. De unde si pana unde. Si apoi … eu nu ma “feresc” nici acum. In fine … nici macar ca “gluma” nu e reusita.

  3. oricum lumea o sa se fereasca sa le foloseasca ..chiar daca apar in dictionar.. mi-l si imaginez pe presedite vorbind la televizor cu ajutorul termenilor..

  4. Astia nu sunt sanatosi ! De ce nu le-or lasa frate in afara dictionarului ? Le e frica sa nu dispara “perlele” astea !
    SUNTETI PRAF ACADEMIA ROMANA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *