Un TV LCD ar fi ok?

Televizor LCD Dual DLCD2603

V-am intrebat zilele trecute, ce tip de monitor LCD sa imi iau (link). Mai adineauri am dat o raita pe site-ul cu pricina si am vazut ca au un super televizor LCD la reducere.
Modelul este asta: Televizor LCD Dual DLCD2603.

Hmmmm..acum sunt iar in cumpana. Zilele trecute, ma intorceam de la masa cu Nomad, si am intrat intr+un magazin de gen unde am vazut un televizor LCD (cred ca tot de 66) pe care rula un demo de Worldcraft 3. Deci pot sa zic ca se vedea superb. Lacrima, ce mai… am ramas impresionat.

Acum stau si ma gandesc. Ce ar fi sa-mi iau televizorul asta si sa imi conectez desktopul la el. Sau pur si simplu sa imi folosesc vechiul monitor CRT pentru blogging & shits dar cand vreau sa ma uit la vreun film, sa conectez tv-outul pe acest televizor? Pana mea.. are diagonala de 66 cm. Are diagonala mai mare cu 10 cm decat LCD-ul Samsung SyncMaster 2232BW pe care l-am ales. Si e la promotie….


P.S. Stiam eu ca in decembrie, piata romaneasca de IT o sa fie plina de promotii. Tocmai de asta am asteptat atat. 😀 Poate cine stie, mi le cumpar pe amandoua.

bullets

6 Comments

  1. greu te mai decizi.. intr-un timp erau plasme de 102 cm la niste preturi din alea de 30 mil si se aruncau toti la cumparat..ce nu stiau ei era ca un dvd la o astfel de plasma se vedea ca naiba din cauza rezolutiei mici..

    degeaba e mare cat sufrageria ecranul..rezolutia face diferenta la bani.. samsung 2232BW are 1680×1050 ceea ce este mult mai mult decat 1366×768.

    televizorul dual lcd e la fel ca aparatul de fotografiat care e si camera video..

  2. Ii dau dreptate lui Silviucu… rezolutia face totul…

    Dar, dupa ce m’am uitat la specificatii… imi retrag cuvintele…
    1366×768 ii superok pentru 66cm
    Acuma, uite ce am eu: http://www.marketonline.ro/electronice/televizoare-lcd/lg/42lc41/
    Il folosesc pe post de monitor, pe el ma joc, pe el citesc ziarele, pe el ma uit la filme de pe calc, si de pe dvd player (eboda 777), pe el ma uit la televizor, el ma trezeste dimineatza, etc… (blogging fac de pe laptop)

    Bun, o chestie de stiut inainte, care in magazine nu ti-o zic: legat la calculator se merita doar prin cablu DVI->HDMI. Imaginea este mult mai clara, mai vibranta, culorile mult mai frumoase. Daca pui prin cablu VGA normal , imaginea ii un pic cetzoasa, albul ii cam nashpa, culorile mai sterse.

    Prin VGA, poti sa pui rezolutia 1360×768, merge full screen, etc.
    Prin cablu HDMI, poti sa-l pui maxim in 1280×720 dar o sa ai overscan, adica, o sa-ti lipseasca cam 5cm de imagine din fiecare latura a ecranului… adica, nu o sa vezi toata imaginea. Cu ultimele drivere la placa video, si cu screen resize, o sa-ti mearga cam in 1164×684 dar tot ii ok.

  3. Eu nu am incredere in super ofertele astea cu super redueri de pret la super produse a caror firma nu prea e cunoscuta nimanui.

  4. numele si popularitatea unei firme ii direct proportional cu sumele investite in publicitate.
    Dar, vorba romanului ii sfanta “sunt prea sarac sa-mi cumpar un lucru ieftin”.

    Chiar azi am returnat un produs, pe motiv ca mergea foarte prost. (si problema ii ca, nu era nici foarte ieftin)

  5. Hahaha… nice advertorial… Cred ca e vremea sa se puna (P) si pe site-uri, nu de alta dar pica omul de prost. Si trebuie sa recunosc ca zoso le face mai cu cap.

    Chiar iti doresc sa iti aduca mosul ce iti doresti. 🙂

  6. are rezolutie prea mica, desktopu se vede ca pula pe el. filmele in format dvd se vad ca la tv analog. te futi cu cabluri incolo incoa si mai strici si placa video :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *