ROM of Roumania in Genoa Italy

ROM of Roumania in Genoa Italy

Here is really a bad situation with a group a abt 120 gipsies who lives along the river without water, electricity and bathrooms. Maybe, after this vid we hope that the government will do something to help this people !! …THEY ARE FROM ROMANIA, EUROPE AND HERE WE ARE IN GENOA-ITALY.. EUROPE TOO !!

Sa-mi explice si mie cineva ce se intampla. Genoa nu e in Italia? Rromii nu sunt tiganii ce omoara si violeaza italieni? Rromii nu sunt cei fugariti cu buldozerele in timp ce taberele lor sunt distruse? Care-i scopul acestui video? Sa sensibilizeze sau sa condamne? Sa fie vorba de o simpla ironie?

Sa mor de mai inteleg ceva… uitati-va la comentariile de pe youtube, poate sunt eu mai greu de cap…

Later update: Stefan da o buna explicatie. Va recomand articolul de pe hotnews si acest reportaj foto cu referire la emigrantii romani.

bullets

6 Comments

  1. dovada este ca exista si oameni cu bun simt in italia, care pot sa asculte, gandeasca, evalueze inainte sa vorbeasca. cunosc si eu cativa, nu sunt multi :), seamana asa de mult cu noi la caracter … nu poti sa iti inchipui. exista specimene si in alte tari latine (cunosc bine cazul frantei) dar atat “romanism” ca in italia nu pot zice am cunoscut in alta parte.

    preferi pe dsra eva henger ? (prostit…errr….porn-star, originara din ungaria, dragul nostru vecin) …. uite ce zice dansa, dupa ani de dat din fund pt bani : link
    asta venind din tara cunoscuta in eu pentru exportul de ficat de gasca si de prostituate. “ei nu cunosc civilizatia asa cum o cunoastem noi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *