Resurse pentru viitor

Resurse pentru viitor

Stiti reclama aia in care niste angajati Petrom se bat cu pumnul in piept precum ca ei conserva resursele si sunt mari magicieni cand opresc caldura in birou sau cand isi sfatuiesc copii sa nu traga apa la buda dupa ce s-au sters la nas si au aruncat hartia igienica. Numa’ vorbe! Ar fi fost mult mai util daca cei de la Petrom ar fi facut o serie de reclame – mini how-tos – in care sa arate romanilor cum pot salva Planeta, balenele sau uatevã’. Prima din serie ar fi urmatoarea:

bullets

6 Comments

  1. Si iata cum Petrom exploateaza absolut orice context pentru a-si face reclama. Asta ca sa nu mai vorbesc ca unul din parintii mei este mandru angajat OMV-Petrom Romania.

  2. Bravo lor! Nu or fi smecheri ca noi, dar destepti sint! Si asta pina la urma conteaza cel mai mult!

  3. cei de la petrom incerca si ei sa raman pe val cat se mai poate iar angajatii lor sunt si ei oameni care tre sa presteze undeva .trist e ca platesc spoturi tv si reclame in reviste scumpe , cu fitze pe care nu le cumpara decat cei cu sufletul atat de mic incat nu le pasa nici cand ucid oameni pe trecerile de pietoni.Credeti ca le pasa de becurile ecologice sau de alte maruntisuri din astea.Pote le-ar pasa dar ar afla ca aferile lor actuale ar avea de suferit e pe urma incalzirii globaledesi cred ca u un plan de rezerva pentru asta.Totdeauna obrazul lor gros si nevoia umana ce tre satisfacuta ii vor scoate din incurcatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *