bullets

20 Comments

  1. Noroc ca au Ferrari….ca-s prea prosti sa vada Branu…au filmat numa kkturi

  2. Americanii astia…niste retarzi. Ca sa parafrazez un banc: “daca n-ai neuron, iti iei Ferrari”.

  3. Da, cred ca au inchiriat ferrari-ul avand in vedere ca ei distrug lambo-uri asa ca sa dea bine pe jackass. Tu stii macar despre ce e vorba?

  4. ma, cel putin au luat un vin bun pe care scrie vampire da?
    uite daca stiam si noi de asta il promovam bine 🙂

    Asta e bine. Si nu n-au gresit intrarea, daca ai caruta e clar n-ai vazut un ferrari.

  5. Nu, nu ei sunt retardati, ci romanii care reactioneaza ca voi si ca timpitii aia de pe youtube.

    In primul rand, desi era o gluma, e bazata pe tristul adevar – credeti ca taranii aia care merg in secolul XXI cu caruta trasa de cai stiu ceva ce se intampla in lumea asta? Normal ca te uiti la ei ca la urs cand vii dintr-o tara in care caii mai trag la caruta doar in filme.

    Romania e o gluma. Tocmai din cauza ca oamenii, in loc sa inteleaga ca e ceva in neregula cu ei si cu poporul din care fac parte, prefera sa-i faca retardati pe aia care le atrag atentia asupra acestui fapt.

  6. in primul rand ferrari-ul nu era inchiriat, habar nu aveti voi kti bani are bam! in al doilea rand era o gluma datorata taranilor kre umblau q o kruta prin brasov si kre k prostii s-au uitat dupa masina…in al treilea rand ASTA SE INTAMPLA IN 2004 !!!

  7. in primu rand totul facea parte dintro emisiune numita viva la bam….de care normal ca voi nati auzit….shi totul era o gluma iar masina nu era inchiriata:p

  8. mda,este normal ca doar vreo 2-3 oameni de-aici sa stie de Bam Margera…any way, nu ai ce sa le ceri :-j
    oricum, asteptam WHERE THE FUCK IS SANTA IN ROMANIA !!!! cine stie cunoaste!

    -oligofrena va pupa-aveti ceva de comentat,dati add- nu`mi convine ce comentati, va dau ignore :))
    ~circuitul naturii,babe:>~

  9. adevaru e k bam margera e tare…….e un skater foarte bun si traieste intr-o lume mult mai buna k romania……as da orice sa fiu ca el si sa traiesc k el…..nu ptr k are bani……dar este prea bestial ce face……uitativa la viva la bam si aflati singur;)…..cum zice metal_negru….cn stie cunoaste….bam rules

  10. bam MARGERA … cel mai bun skater are bani , ca un fel de pista de skate in sufrageria dormitorului ,distruge atv-uri ,skaturi,……………….etc.bah adevarul e ca daca voi (unii oameni mai normali) vedeti un ferrari va uitati ca BOUL la poarta noua.uitativa la un clip pe youtub cu bam margera skate and more.:(((((((((((((((( daca stiam ca vine bam margera la bran as fi lipsit si de la scoala sa merg sa imi semneze un autograf.si GOGO DEFEND BAM

  11. Frate c drq avetzi …. comentati k spartzi nu ati auzit d el si nu avetzi c face decat sa ii faceti idioti …c plm e q kkt asta pana la urma se pare k a avut dreptate q c a spus !! SUNTETI NIJTE TARANI!!

  12. Băi, sincer… și pe mine m-a cam deranjat ce au spus. Dar Bam Margera e blană. Asta e, românii chiar sunt înapoiați. Orice am face, ăștia suntem noi.

  13. ce prosti sunteti ma toti.se vede ca traiti in romania.Bam Margera e genial si aia era doar o gluma, oricum in episodu ala a facut misto si de franta si de italia si de ce mai vreti voi.
    Dar asa sunt romanii ma ..inapoiati.Va face cineva o gluma si voi tarani ce sa stiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *