Cum se repara drumurile in Romania

Cum se repara drumurile in Romania

O intrebare la care multi dintre noi inca cauta raspuns. Ati stat vreodata sa-i urmariti pe drumarii nostri? 🙂 Nu cred, tocmai de aceea astazi vedem un mic exemplu de treaba facuta pe repezeala in stil balcanic. Veti vedea o echipa de muncitori ce reusesc in 7 minute sa faca un lucru extraordinar si anume sa astupe in timp record un sector de drum de aproximativ 8 metri patrati.

O singura concluzie putem trage: orice lucru romanesc este de calitate (nooot!).



Stiu, lipseste fundalul muzical in ritm de Benny Hill. Ma scuzati dar nivelul de profesionalism acordat acestui post este foarte scazut si din pacate nu dispun de tehnologia necesara.

sursa: digg.com

bullets

16 Comments

  1. ma dar astia sunt romani, ca e prea multe masini proaste pe acolo …

    si ce reparatie misto 🙂

    si am o vaga impresie ca e Cluj, ca am niste preteni pe acolo ce si-au amplasat camere din astea over ip 😉 pe acolo

  2. =)) exact tema aia din Benny Hill o fredonam =))

    Ah…mi se pare mie, sau imediat dupa ce l’au nivelat au trecut 2 camioane peste asfaltu’ proaspat turnat…si de ce s’au oprit?

    Da’ nu folosesti WinXP? ai la dispozitie cel mai tare program de editat video: Windows Movie Maker

  3. Lasa prietene ca e super, desi cum spui tu merita sa fie un fundal sonor. Iti dai seama ce calitate are reparatia aia…In rest ft tare si blogul ii interesant la citit. Nice job 🙂

  4. Daca nu stiati, asfaltul proapat turnat permite masinilor sa treaca peste el la un minut dupa ce a fost compactat. Nu vad unde-i problema ca au trecut masini peste asfalt.

    Ca aia muncesc ca niste Dorei, asta e alta poveste.

  5. Am vazut cum fac astia drumuri, cai ferate si aeroporturi. Daca le fac repede, se strica aproape imediat. Daca le fac in cativa ani, se strica in 2,3 ani. Adica tine exact atat cat timp i-a fost necesar sa fie facut.

  6. acel drum nu este nimic, in comparatie cu cel dintre Ploiesti si Targoviste!

  7. Daca faci rost de filmele sursa ar fi chiar pacat sa nu pui melodia de la Benny Hill peste. Ar putea iesi un viral misto.

    Piesa se cheama “Yakety Sax” si se gaseste aici: http://oasiz.mine.nu/stuffia/

    Eu am pus-o sa curga in background cand m-am uitat la filme. E rasu-plansu.

  8. stash, ce spui tu este in cazul in care o lucrare este executat cum trebuie, nu asa in bataie de joc, si falfaiala. Asa ceva nu are cum sa tina

  9. Super , astia trebuie bagati in cartea recordurilor . in intervalul orei 11:57 de cand au ajuns ei acolo pana la ora 12:03 supermuncitorii nostri romani au reusit in acest timp record sa ishi amplaseze cortul de lucru sa termine o lucrare destul de complicata iar apoi sa ishi stranga catrafusele si sa mearga la o bere !Suntem mai tari ca japonezii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *