Nivelul erectiei in menopauza de lucru

Nivelul erectiei in menopauza de lucru

Cert este ca de cate ori romanul iese din fabrica, bucuros ca a venit menopauza si poate si el sa se relaxeze ori sa manance ceva, scade nivelul erectiei in Romania.

Stau si ma intreb daca romanul s-a desteptat. Tinand cont ca reportajele lu’ Viorel Gaita sunt facute prin 1994 ( la doar 5 ani de la Revolutie) cand romanul tocmai iesise dintr-o perioada nasoala in care educatia sexuala era aproape zero, stau si ma intreb daca si acum, dupa 14 ani, mai intalnim astfel de persoane. Traiasca Spice TV si alte emisiuni de pe Euforia….

Nivelul erectiei in Romania


Menopauza de lucru


[thx to Carmen]

bullets

17 Comments

  1. parerea mea e căă…..e cam vrăjeală…nu ai cum să fii atât de imbecil..deşi sunt oameni normali

  2. Hai mah omule ca esti asa de total…cum au ajuns astea pe youtube?. Ii tare tanti care vede legatura intre erectie si intre bani, da si ala cu intermediarii ii tare. Oricum imi place frate, esti tare, video-uri de genul asta pot bucura oamenii si in timp de razboi.

  3. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH si cei de varsta 2-a zic de noi ca suntem inculti !

  4. Bai, nu e de plans. A mai fost o chestie cu pericol in apa din Capitala, care are 2 parti hidrogen si una de oxigen. Au fost luati la intrebari doar parlamentarii care veneau la serviciu. Nimeni nu s-a prins, toti dadeau vina pe cei de la conducere, iar astia ii acuzau pe consilierii Primariei Bucurestiului ca nu aproba investitii. A fost de tot rahatul, pana la urma unul singur a stiut formula H2O, spunand ca e normal ca apa sa fie asa. Acela a fost Teodor Melescanu!

  5. “In cel mai rau caz, daca ramane timp, sa beau o cafea sau un ness.”

    Pe vremea aia erau harnici romanii ba, nu ca acum. Daca-i mai ramanea timp din menopauza era cam cel mai rau caz. =))

  6. nu stiu ce sa mai zik…..nu stiu cum pot fi unii asa d prosti…..astae…au menopauza d 20 min:)):))

  7. Pe tipul care facea interviurile astea il chema Viorel Gaita, emisiunea se chema Mitica si a fost difuzata la Tele7abc in anii 1994-1995. La Protv acelasi Gaita a facut camera ascunsa. Uite link-ul daca vreti sa mai vedeti materiale facute de el: http://www.youtube.com/user/ghicimai
    Eu zic ca merita!
    PS: in ce priveste ancheta cu H2O, a fost facuta de Academia Catavencu, iar singurul care a stiut raspunsul corect a fost primarul minoritar Viorel Lis. Nici o legatura intre acest fapt si acela ca realizatorul interviului cu H2O a primit la scurt timp o locuinta din fondul de stat. O simpla barfa, o shushanea, un moft!

  8. Pe tipul care facea interviurile astea il chema Viorel Gaita, emisiunea se chema Mitica si a fost difuzata la Tele7abc in anii 1994-1995. La Protv acelasi Gaita a facut camera ascunsa. Uite link-ul daca vreti sa mai vedeti materiale facute de el: http://www.youtube.com/user/ghicimai Eu zic ca merita!

  9. DAR TINERI DE CE NU INTREBATI?VA LEGATI NUMAI DE OMENI IN VARSTA CA SA RADETI DE EI RUSINE SA VA FIE

  10. eu cred ca e vrajala de 2 lei le pune o alta intrebare in realitatea …….sunt jalnici ……

  11. La vremea acestor reportaje oamenii erau absolut imbecili, abia iesiti din comunism si manjiti pe la nas cu democratie (din aia data pe cartela, sa ajunga la toti), timorati de morcovul pus sub nas si nu puteau intelege intrebarea. Daca urmariti cu atentie raspunsurile veti observa aceeasi idee: viata e grea, salariul mic, parlamentarii nu fac nimic, adica absolut nici o legatura cu intrebarea. Nici unul nu a intrebat ce e aia “menopauza” sau “erectie”, ceea ce dovedeste ca romanul nu era interesat de intrebare, ci doar de posibilitatea de a-si spune pasul dupa 45 de ani de pumn in gura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *