ProTv se intrece cu gluma

ProTv se intrece cu gluma

Haideti sa va zic un lucru nou: stiti la ce a dus marea campanie initiata de ProTv, cea denumita “Stop torturarii animalelor”? Va zic eu la ce, la goana dupa senzational si generare de trafic de pe urma prostilor. Dupa ce ne-au stresat luni de zile cu campanii de rahat prin care se dadeau mari luptatori pentru binele animalelor, ProTv incep sa ma calce si mai tare pe nervi. Dupa ce ne-au socat cu filmulete in care niste tineri distrugeau pur si simplu o biata pisica sau altii cum indoaie lopeti pe spatele cailor, romanii au prins curaj si, bucurosi ca filmul lor va aparea la “teveu’ “, isi filmeaza ejacularea de prostie si o trimit la televiziuni. Cand credeam ca ProTv a uitat sa mai fuga dupa audienta si s-a saturat de campanii prin care cautau doar sa “distruga” concurenta din Trafic.ro, apare inca un filmulet despre mi-e cam jena sa vorbesc si chiar mai  jena si ca va voi da link. Este imposibil ce se intampla in tara noastra draga iar cand ma gandesc ca nimeni nu are de castigat din asta, ma ia cu greata. Cica s-a adoptata legea pentru protectia animalelor!! S-a facut ceva in sensul asta? Ati vazut vreun rezultat? Ce tot atatea campanii oameni buni? Nu vedeti ca toti idiotii pamantului trimit acum filme la ProTv pentru “ca au ei o campanie, se ocupa, ma vad prietenii ce IQ subunitar am…..”

A aparut legea animalelor, si? Pai mai frate, cat timp la noi in tara doi cutitari sunt cercetati in libertate pentru ca medicul legist a considerat ca “rana produsa este neletala” ce asteptari sa mai ai la o sentinta pentru ce paste un om ce ucide un biet caine?

Link – Atentie, imagini deosebit de violente.

Va zic eu cu ce se ocupa ProTv-ul in momentul asta: de Conquiztator bah! Si de publicitate si de bani…ca in rest ii doare in fund de campaniile voastre cu si despre animale. Trafic sa fie… de pe urma prostiilor, ca au net..si sunt multi…

bullets

22 Comments

  1. there are no more people on earth… just animals with the IQ below see level… :(( just cryin’ 🙁

  2. deci omfg … cum am zis si dincolo unde e filmuletu .. cum drq sa poti face asa ceva???!!! daca as vedea asa ceva.. cred ca acel ANIMAL care e baiatul ala (ca om sigur nu e) l-as calca in picioare pana nu s-ar mai ridica de acolo!! F**CKING BASTARDS !!

  3. Pro TV are ca tinta populatia cu IQ subunitar a Romaniei. Are ca target Romania tiganca si manelista. Asa ca nu prea inteleg cum de va mirati. Totul face parte din normal.

  4. Ar trebui aruncat intre caini copilul ala nasol. Ce-i fain e ca pe Pro Tv chiar ii doare in cot, nici acolo, ei parca incurajeaza sa se trimita filme de genul asta, trimiteti copii ca apareti la Pro Tv, cine omoara pe masa are interviu live cu Andreea Esca, cine doreste primeste. E o tara de rahat cu televiziuni de rahat. Da-mi Doamne viza de Canada sau America si am fugit de-aici

  5. Doamne mare e gradina ta, si prea mult prosti au sarit gardu’…eu persoanal nu sunt mare fan al animalelor, da’ asa ceva nu as face 😐

    @Liviug: o lama roz si cu fluturasi pe ea, totusi, sa pastram o tenta vesela 😀

  6. am participat şi eu la ceva asemănător când am fost copil. Doar am stat şi am privit. În cazul ăla a fost vorba de o pisică … şi a trcut prin mai multe mâini pentru că … deh … pisica are 9 vieţi. M-a afectat cu ceva ? Nu, e ca şi uitată faza. Atunci nu conştientizam prostia ălora, eram prea mic. Dar aveau şi ei dreptate, pisica aia mâncase o grămadă de pui … cu ce drept ? moartea se vroia să fie una scurtă, dar dacă ea nu vroia să moară …. De fugit a încercat şi aia să fugă, dar până la urmă au omorât-o.
    În fine, când eu spuneam că asta o să se întâmple, că o să apară din ce în ce mai multe filmuleţe de genul ăla, că proTV-ul nu a făcut altceva decât să le facă ălora reclamă, îmi săreau majoritatea în cap.

  7. done8989, iq-ul tau este mult spus subunitar.
    pisica aia mancase pui pentru ca asta e programata sa faca. asa cum tu esti programat sa stai in cur in fata calculatorului si sa ne improsti cu aberatile tale. pe tine nu te omoara nimeni ?
    urmand logica ta maine trebuie sa imi spanzur pisica pentru ca mi-a varsat ceaiul. esti cretin……

  8. Subscriu la UnTip si stefan ! Nu am rezistat decat 15 secunde…imi vine sa sparg monitorul de nervi. Doamne fereste sa ma intalnesc vreodata cu asa ceva. Lama e putin lucru. Sunt in stare sa omor astfel de nenorociti/ratati/aberatii ale societatii. Si nu voi avea remuscari.

  9. Liviug..tu ai postat doar ptr. a arata ca urasti moldovenii(e cool)?..ma rog..moldovenii nu prea folosesc “ioi”..”arianule care esti tu”.si`atat despre oligofreni.cat despre cei ce`l indrumau pe copil le`ash aplica metode cel putin neortodoxe shi zic asta din toata inima!!

  10. eu am primit link-ul pe mess si m-am uitat pana cand a lovit prima oara cainele, am inchis fara sa ezit. Dezgustator, eu urasc ProTV-ul e cel mai de rahat post, la fel fac si cu stirile de la ora 5, daca ai patit un necaz sunt in stare sa-ti sparga usa ca sa te filmeze. Copii aia ar trebuie sa fie …..

  11. ganditi-va ca astia vor fi societatea de maine. generatia hi5, youtube. libertate inteleasa gresit.

  12. îmi pare rău că nu vorbesc pe înţelesul tuturor.
    Ştefan, mă tem (vorba vine că mă tem) că te înşeli cu privire la marimea IQ-ului meu.
    Ce am povestit eu se întâmpla în zona rurală, acolo e altă mentalitate, iar eu despre asta vorbeam când am spus de pui. Nu ştiu ce altă soluţie ai fi găsit tu care să nu fie brutală.
    Dacă o să încerci să îmi spui că mentalitatea celor de la ţară se poate schimba află că nu e aşa. Mentalitatea oamenilor în general se schimbă greu. De ce naiba crezi că au omorât ăştia atâtea păsări când a fost faza cu gripa aviară ?

  13. Hai ma evul mediu termina…nu constientizezi nimic? De ce ne numim stat european? sa avem inca pedepasa cu moartea? Cel ce violeaza sa-i fie taiat “organul” sau celui ce fura, mana? Totusi ne consideram in secolul XXI si inteleg ca unele fapte merita mai mult decat inchisoare pe viata…dar totusi de asta am progresat,nu? Sa nu raspundem la violenta printr-o alta violenta…

  14. Liviug
    04 Mar 08
    10:52 am

    Fmm de moldoveni prosti!

    Cred ca tu esti prost ca nu prea cunosti accentele din romania! Dupa accent sunt din vestul tari …tzarane , mai scoate si tu capul in lume , nu il indobitoci cu manele!

  15. ati dat cu totul in altceva(liviug si done8989).eu nu am avut curajul sa dau pe acel link.totusi pot intui din spusele voastre ca a fost terifiant.eu ias omori pe cei ce tortureaza animalele.pur si simplu asa de nervii care se produc in corpul meu gandindu-ma ca animalul ala saracul nu se poate apara.ei eu i-as omori si dupa m-as duce inapoi la calculator sa dau de stire ca a mai fost omorit un ”parazit”.MURITI SADISTILOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *