Dedicatie pentru toti studentii din partea Profesoarei Doctor Inginer Angela Repanovici

Dedicatie pentru toti studentii din partea Profesorului Doctor Inginer Angela Repanovici

Profesor Doctor Inginer Angela Repanovici – Universitatea ” TRANSILVANIA” din Brasov,
Facultatea de Inginerie Mecanica – Catedra de Mecanica Fina si Mecatronica – Facultatea de Litere – Specializarea Biblioteconomie şi Ştiinţa Informării – Specializarea Biblioteconomie şi Ştiinţa Informării, Invatamant la Distanta

Cine a spus ca profesorii nu suntoameni? Chefuiesc si ei in Sala de Lectura a Bibliotecii Transilvania – Brasov, alaturi decateva sticle de Jack si aratandu-ne cateva dresuri. E de rau? 🙂 In centrul atentiei se afla Profesor Doctor Inginer Angela Repanovici pe care multi studenti o cunosc bine iar acum o vor cunoaste si mai bine. 🙂

Traiasca luna ziua femeii!!!!!! Show me your tits, beach..


Later edit: Datorita faptului ca cel care a uploadad acest clip pe Youtube s-a speriat sau cine stie, poate a fost amenintat de cei de la Realitatea sau pur si simplu i-au intrat chilotii in fund , clipul nu mai este valabil. Exclusivitate au cei de la Realitatea. Bun….
[thx to Mire & Liviu]

bullets

29 Comments

  1. Manele frate,tzatze si dresuri de profesor universitar….PAi atunci ce se mai iau de elevii care se rup pana in zori in cluburi…Jenant sa moara bibi

  2. ce doctor? ce inginer? e o tarfa ieftina! dimplome? grade? astea sunt muncite prin ridicatul fustei. Face-ti ceva si dati-o afara, e profa unui amic de-al meu si le distruge viitorul cu “materia” ei biblioteconomica.

  3. a disparut filmuletzul? vai … saraca… intre timp o fi mai ridicat fusta cuiva sa musamalizeze tot. Macar de ar avea ce arata! penibil, face universitatea de ras!

  4. Am eu la faculta profe care merita sa fac filme dinastea…cea din imagine chiar nu merita. Dar stiti ca faza i-a facut-o alta profa care o uraste si vrea sa scape de ea…asa-i cand scot matzele ghearele

  5. Adresă domiciliu:
    500198 Braşov, B-dul.Griviţei nr.77
    pentru cei interesati de adresa acestei penibile femei. Nu merita nimic de 8 Martie.
    ADIO

  6. Este o chestie tipica de “curaj” romanesc faptul că insul care a postat filmuletul pe youtube l-a retras. Oricum, merita vazut. L-am dat si eu.

  7. O haita de om, ce se manifesta pe manele dupa un pahar de tarie, ca mai apoi sa vina la curs … sa te invete !
    Halal profesor !

  8. hai ma fulgerica, ce dreq, vrei sa ne scarbesti de tot, filmuletu’ asta impreuna cu striperu’ ala de gradina chiar nu mi-au picat bine
    P.S.@jollyca yeah me 2 !!

  9. Hai ma, ce faceti cometarii de astea aiurea.E viata ei si se distreaza cum vrea, de parca voi nu o faceti lata.

  10. Asta e tara in care traim. Va mai mirati cum ajung copii sa faca sex la 12 ani. Astia sunt o parte din profesorii care ar trebui sa ne invete copii, sau viitorii copii.

  11. puiule ar fi cazul sa te orientezi sa deschizi ochi mari ca sa vezi k cine ai stat

  12. Fiecare se distreaza cum vrea fratilor! Daca nu era ea nu exista biblioteca de la aula din Bv si haitele alea care au pus filmulete pe internet ar fi lucrat tot in beciuri pline de mucegai. Nici tentativa aia de catalog national partajat n-ar fi existat. N-a omorat pe nimeni ca s-a prostit si ea putin. Mai danseaza lumea lasciv pe la chefuri. Daca era vreuna de 20 de ani pun pariu ca nu mai zicea nimeni nimic ;))

  13. doamna este un profesor bun si competent.Aici a fost lucrata de niste mizerabile securiste:NITU Mirela fiica sefului securitatii din perioada comunista.Filmul a fost tinut 2 ani ascuns si pus in martie in ziua alegerilor din universitate.Doamna nu a facut rau nimanui si in mod special nici unui student.Filmul e facut din colaje si cu scop de denigrare.Oricum a fost destituita si DUMNEZEU le va judeca pe cele ce au putut fi atat de mizerabile.

  14. Lamaita Gheorghe, bibliotecara la biblioteca universitatii Transilvania din Brasov si sotul ei Lucian Gheorghe, consilier la Primaria Brasov , consilierul primarului George Scripcaru au furnizat presei aceasta stire si au postat filmul. Se lauda ca ar fi primit 500 euro de la mass media.

  15. Si care e problema voastra ca am postat filmuletul pe net? O merita .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *