Doua de la Hollywood

Doua de la Hollywood

Doua stiri ce vin din lumea hollywoodiana m-au surprins azi total:

  1. Stiati ca Patrick Swayze are cancer si mai are de trait doar o luna? Il stiti din “Ghost” sau “Dirty Dancing“, doua filme memorabile pe care sigur le-ati vazut macar o data. – Link
  2. Fosta sotie a lu’ Michael Jackson, Lisa Marie Presley – fiica legendarului Elvis – s-a ingrasat in asa hal incat arata ca un bivol. Pentru mine e o surpriza totala deoarece o stiam o finuta, la fel ca maica-sa care la 63 de ani, arata de o suta de ori mai bine. Link

Ciudata e viata asta si ciudate surprize iti ofera….

bullets

11 Comments

  1. “Stiati ca Patrick Swayze are cancer” pfff chiar trist 😐

  2. Da, stiam ca are, s-a descoperit in ianuarie. Si nu, nu mai are doar cinci saptamani pt ca nu are in faza finala si face deja chimioterapie cu reszultate incurajatoare. Sansele sunt mici, e drept, insa de aici si pana la a anunta ca ma sunt 5 saptamani…c’mon!

  3. @mollahudigital – nici vorba. Chiar am ramas surprins.. si nu vroiam sa le bag la sectiunea “Links”.

  4. @ ave13 – ce zice? ce zice? e bivolita….si baga mare.. 😀

  5. nici nu mai am tupeu sa dau un search cu Presley. am vazut o poza si chiar nu mai vreau sa vad.
    in legatura cu Patrick eu am citit ca rezultatele nu sunt deloc pormitatoare, in sensul ca nu a reactionat la tratamentul chimo… cum ii spune.

  6. Si eu stiam de faza cu baiatu cu cancerul, si unii zic ca mai are 1 luna altii ca se face bine, dar cica 1 din 10 din cei care sufera de aceasi boala traiesc.

    Si despre vacuta milka…”that’s a huge beach”

  7. Milka are bebe, railor. Si, din pacate, 99% e rata de mortalitate in cazul lui Swayze. Trist!

  8. Sunt stupefiat sa observ cat de empatici putem fi cu celebritatile, intrezeresc pe undeva o atitudine civica, suferinta lui Patrick Swayze se converteste intr-o suferinta mediatica, greul nu mai apasa numa asupra lui, cat si asupra noastra. E frumos sa va stiu atat de sensibili, am plecat sa beau o cafea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *