Fusei sau ma dusei?

Fusei sau ma dusei?

Intrebare: Din proprie experienta, credeti ca webmasterii craioveni sunt cei mai cretini useri posibili? Am observat ca majoritatea bloggerilor nu ii au la suflet! Oare de ce? Doar pentru ca abereaza, copie cu nesimtire, fac SEO si spameaza? Doar eu am parerea asta?

Din proprie experienta, credeti ca webmasterii craioveni sunt cei mai cretini useri posibili?

View Results

Loading ... Loading ...

P.S. Am fost nevoit sa-mi instalez Wp-Ban . Presimt o lupta cu morile de vant dar n-ai ce-i face! Fusei enervat de cativa dintre dansii…..

P.P.S Cer scuze cititorilor craioveni ce s-ar simti jigniti de acest post. Nu asta e intentia mea, pur si simplu sunt si eu om si am limitele mele.

Later edit: Stiu ca am gresit cand am generalizat. Inlocuiti “wemasterii craioveni” cu “cativa dintre webmasterii craioveni” ….

bullets

21 Comments

  1. Chiar sunt curios cum si de unde pana unde ati ajuns voi la concluzia asta, nu sunt craiovean, sunt valcean, da’ totusi…

  2. dupa ce ca este un mare “comunist” 🙂 m-a banat idiotul …. mai este si rasist …. saraul

  3. craiova… sicilia noastra. 😀
    plin de mafioti care nici macar nu au o omerta sau vreo lege a lor sunt ca niste triburi. zilnic se taie se injura se fura. (ei in frunte cu Mititelu).

  4. @Andrei – aia 2 se pare ca isi fac secta… cauta adepti! Nu stiu ce se intampla…

  5. 1. Nu stiu exact cati ani ai, dar daca se discuta in termeni de olteni vs restul tarii, banuiesc ca ai sub 18 sau esti ingust.
    2. “copie cu nesimtire” ?!?!?!?

  6. Presupun ca ceva te-a indispus foarte de ai “iesit” cu un post atat de agresiv. Poate nu ar fi rau sa si detaliezi, afirmatiile generale dau destul de urat iar explicatia e destul de vaga.

    In aceeasi ordine de idei, am avut intentia sa votez la “minim” – numai si numai pentru ca nu agreez genul acesta de iesiri – insa cand am vazut textul am renuntat si m-am hotarat sa scriu un comentariu. Puteai sa lasi o singura optiune (prima) daca tot e pe asa…

    Zisei.

  7. @bullets, nu cred ca trebuie judecati toti dupa cativa…ca si de bucuresteni se spun multe chestii nasoale, dar trebuie pornit de la ideea ca toti is buni pana ajungi sa-i cunosti, abia dupa ce cunosti o persoana poti sa-ti dai seama cum e ( in cazul de fata de pe blog)

  8. faci parte din oamenii de generalizeaza aiurea. stii proverbul cu padure fara uscaciuni nu se poate.

  9. Cretini siguri nu sunt :P. Mai descurcareti prin alte mijloace da, mai smecheri, mai fara jena. Cum sunt in viata, asa sunt si pe net/blog!
    Nu ai intalnit prin Brasov (parca) ? Cei care au crescut in Oltenia (ca mine-VL) sau care sunt de acolo stiu.
    Asa am fost intotdeauna, ageri la minte, dupa castig si mai ales rai de gura! 😀

  10. cum dezamagesti tu uneori… pacat. E rau pentru ca generalizezi si fac pariu ca nu cunosti nici un sfert dintre webmasterii craioveni.
    @blowfish – word!

  11. @Cristy2U – recunosc ca am generalizat, asa am scris si in post. Deci clar, gresesc! Dar…

  12. urmariti posturile recente si comentariile. Si va dati voi seama.. 😉

  13. Sunt oameni si oameni. dece trebuie sa generalizam mereu? Cea mai mare prostie a rasei umane…daca unu face o prostie…sunt bagati toti intr-o oala. Hai sa fim mai realisti si sa avetizam doar pe cei ce gresesc. Nu pe toti

  14. eu am patit niste faze cu copiatul cu cei moldoveni si am banat toate ip-urile range de Iasi pe chestia asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *