I Am Legend – Alternative Ending

https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2007/10/i-am-legend.jpg

In this ending Robert Neville did not die.

L-ati vazut, v-a placut ideea iar ca la mai toate filmele aparute in ultima vreme, ati cam urat finalul. Pe torrenti circula de ceva vreme “I Am Legend – Alternative Ending” adica acelasi film doar ca se termina altfel. In continuare veti putea urmari finalul despre care va vorbeam, mai exact, ultimele sapte minute din film. Asta ca sa va scutesc de timp pierdut cu download , unpack & other shits.


In caz ca nu mai e “available” pe youtube, il gasiti oricand aici.

bullets

15 Comments

  1. Da stai un pic ca nu inteleg care-i faza…de ce nu a putut ramane endingul asta ca si original? Sau mai bine spus ce-i cu endingul asta? Asa ciudat pare sa vad cu alt final

  2. S-a umplut de rahat nenea Smith cu acest “film”. Pacat de scenariu, ca el a dat-o nigga style de zile mari.

  3. Andrei mi-o trimis linkul, sincer nu prea ma pasioneaza filmele cu gagiul asta, in momentul asta am si uitat cum ii zice, in fine!

  4. Oricare ar fi varianta de final, filmul tot deficitar ramane. Si-o gasi fani printre cretinoizii americani ce stau toata ziua cu degetul in c*r inganand “cool, dude!”

  5. cam tarziu. l-am vazut acum vreo 2 zile pe la altii. si te ma si dadeai lovit de preluarea unor posturi de la tine, mai jos.

  6. ai avut dreptate, nu mai e available pe youtube.

    hmm….finalu’ asta e mai mult decat fericit…deci: tot nu’mi place…ma asteptam sa nu se termine CHIAR atat de “american happy end style”…e totusi, Drama / Horror / Sci-Fi / Thriller…decat finalu’ asta, prefer ala unde Robert Neville moare si tipa ajunge intr’un loc prin de iarba si … oameni fericiti…intr’o oarecare masura.

  7. Filmul e destul de tare si cu finalul asta. Sincer as fi locuitsi eu vre’o doua zile pe acolo singur. Nu ai ocazia sa joci golf de pe un portavion in fiecare zi 🙂 .

  8. Cartea “I AM LEGEND” are cu totul si cu totul un alt final decat filmul. El este omorat de `monstrii` (undeva in oras), iar numele I AM LEGEND a fost ales tocmai pentru simplu fapt ca el era singurul care a rezistat sa traiasca intre ei 😛 nu pentru ca el a descoperit un leac, o chestie de genu asta …

  9. frATILOR,

    IN Carte, el realizeaza ca ANOMALIA este el insusi. Vampirii deja creasera o societate noua, aveao o viata proprie si constituiau majoritatea aproape absoluta!!

    In Carte, Neville ucidea vampiri ziua cat ei dormitau in case. IN carte Neville era O LEGENDA caci vampirii povesteau despre el, cel ce ii ucide in somn… NEVILLE era o LEGENDA caci el era anormal si BOLNAV din perspectiva vampirilor! GET THE POINT???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *