A fost RoBlogFest 2008

A fost RoBlogFest 2008

Foarte dezamagit de sistemul de vot si mai ales din lipsa de timp liber (pentru ca din cate am observat, eu fac parte din categoria bloggerilor care de obicei intre orele 9:00 – 19:00, lucreaza) nu am putut participa la festivitatea de premiere. Imi era imposibil sa ajung iar vina o dau pe lipsa de timp. Ehh, sunt blogeri care fac 6 ore cu trenul pana la Bucuresti dovada ca cu un pic de ofort se poate ajunge, insa pentru mine aceasta festivitate nu se afla printre prioritati, mai ales ca nu am avut deloc entuziasm in legatura cu subiectul asa ca am decis sa ma relaxez acasa si sa ma bucur de inceputul de weekend.

Ce-am pierdut? Nimic, poate doar (re)intalnirea cu unii dintre bloggeri. Temerile mi s-au adeverit, sistemul de votare s-a dovedit a fi in continuare extrem de prost. Mi se pare imposibil ca un blog sa castige la o categorie cu nu mai putin de 12 la suta din total voturilor. Hai mai baieti, macar 50% +1, asta numesc eu “invingator”! Ce se intampla acolo este.. nu stiu..o chestie.. de genul “hai sa facem ca sa sa fie facuta”.


Un “renumit” blogger din Copsa Mica a tinut sa va arate ca sistemul este in continuare unul prost, asta din moment ce blogul Copsanului a castigat la cateva categorii cu un numar destul de mare de voturi, tinand cont ca populatia ce-i viziteaza blogul s-ar situa undeva la 400 insi /luna, adica vreo 20 (cu indulgenta) pe zi. Tinand cont ca tipul a venit cu familia la festivitatea de premiere, deci ambii parinti fiindu-i aproape, ne putem baza pe votul tuturor colegilor de munca cat si prietenii parintilor sai (aia care au net, desigur). Faza e ca tipul a fost plin de entuziasm, sa vedem insa ce urmeaza. Oare se poate ridica la nivelul asteptarilor? Va putea sa urce in topul bloggerilor? Asta ramane de vazut, in primul rand trebuie sa invete sa nu mai puna in post 6(sase) poze cu rezolutia 2048px X 1536px. Asta imi mananca timp si denota faptul ca i se cam rupe de cititorul cu banda “subtire”. Adica 6 mega consumati dar nu vad nicio poza pana nu dau click pe ea. Apas frumos “close page” si salut!

As fi vrut sa-l intalnesc pe Costin (poate ne intelegeam in cele din urma la o chestie ), sa-l reintalnesc pe piticu (care-i nebun, de fel) sa-i explic blogatului cum e cu bloggerii craioveni ( 😀 ), sa ma reintalnesc cu ardelenii mei favoriti(De ce si Oradeanul, care din cate am vazut, nu a ajuns), cu Gramo (care imi impartaseste exact aceleasi idei despre eveniment), si poate unpic de “chit chat” cu cei care doreau sa ma cunoasca.

Pentru mine, Roblogfest reprezinta si va ramane doar un eveniment care pune laolalta majoritatea bloggerilor din Romania. Un prilej bun de a cunoaste/revedea persoanele din spatele blogurilor, care de cele mai multe ori (intre noi fie vorba) se dovedesc a fi cu totul alti oameni fata de imaginea creata prin blog. Fie ei buni, nebuni, extrem de vizitati, pasionati sau mai putin pasionati de lucrul ce ne uneste: blogul.

Succes tuturor in continuare si sa ne concuram cu bine in 2009, poate totusi ceva se schimba pana atunci. 😉

Poze de la eveniment cat si alte reactii, gasiti peste tot prin blogosfera. Folositi-l pe Nea’ Google sau pe fratiorul sau mai mic. 😉

P.S. Drept sa va spun la categoria “Cel mai bun blog ” si “Cel mai bun blog colectiv” i-am votat pe Jeg si pe Gramosi. Si da, Jeg, are extrem de mult liber la dispozitie si posturile lui sunt extrem de bine gandite si muncite, deci consider ca merita locul 1.

Cel mai bun blog de divertisment – Vis Urat? Hai sa fim seriosi, atunci blogul meu ce e? Blog de stiri? 😀 (No offence)

bullets

10 Comments

  1. bai, no offence, dar probabil divertisment a fost considerat creatia unor productii proprii funny, nu filme de youtube

  2. Cel mai bun blog de divertisment – Vis Urat? Hai sa fim seriosi, atunci blogul meu ce e? Blog de stiri? 😀 (No offence)

    referitor la asta: divertismentul lui VisUrat se rezuma la faimoasele virale de duminica si povesti gen amintiri din copilarie..! Pentru care e si recunoscut si citit in mare parte..

  3. Aveti dreptate! La asta vroiam sa ma refer si eu dar am zis sa nu ma intind cu postul.
    😉

    Traiasca nasuuul mareeee!:P

  4. de dragul prietenilor si tot trebuia sa mergi:). Data viitoare poate va fii mai bine si te va determina sa mergi

  5. Adevarul e ca era de asteptat s-o ia pe ulei. A fost putin proasta gandita faza, dar conteaza ca s-a luat initiativa in acest sens si se face ceva pt blogeri, lucru care este de salutat, cat despre castigatori….nush ce sa zic sincer…pas

  6. Visurat a meritat premiul. Ignorand unele posturi care mi se par inutile ( gen atacuri catre andressa & jeg virale ), omul scrie frumos.

  7. de ce ai vrea sa te intalnesti cu alti bloggeri? ce e bloggerul? o specie pe cale de disparitie? care e diferenta dintre a te intalni cu un blogger sau cu un necunoscut?

  8. Ca sa imi dau si eu cu parerea – Vis Urat s-a “pierdut”! Singurele post-uri care mi-au placut cu adevarat pe blogul lui au fost serialele, in special cel cu vecinul manelist..De asta am si inceput sa il citesc..dar asta se intampla acum mult, mult timp! Pe mine m-a pierdut ca cititor pentru ca o cam luase pe ulei in conflictele cu alti bloggeri.. Ii urez mult succes, dar pentru mine tot tu ramai primul blogger pe care il citesc mai intai de toti! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *