Coca Cola Green Tea


E ciudat, cu toate ca sticla este de plastic, platesti continutul plus inca 15 centi pentru ambalaj. Ia ghiciti de ce! Hai sa va zic rapid: pentru natura. Esti nevoit sa te intorci la magazin si sa returnezi sticla astfel iti primesti si cei 15 centi inapoi. Tu esti fericit, comunitatea e fericita ca nu faci mizerie iar natura iti multumeste ca nu ii dai ceva ce poate “roade” doar in 1000 de ani.

Btw, stiti ca pe vremea impuscatului era la moda Brifcorul si inca o bautura carbogazoasa- nu-mi amintesc acum numele – inbuteliata la sticle debere de juma’. Eh, cam asa are gustul si Coca Cola in Germania….

bullets

24 Comments

  1. Fuljerica, n-ai mai iesit pana acum?
    E veche chestia cu plata suplimentara pe ambalaj.

  2. chestia cu returnatu e veche la germani, ambalaje de cola si alte bauturi, nu mai retin exact care, diferente de gust la cola din ro si cea din germania si la fel din state sut foarte diferite, nu se aseamana

  3. nu as vrea sa fie in Romania la fel ca in Germania … pentru ca ma intreb cum va fi atunci in Germania .

  4. Lasa ca in 12 ani vine si la noi :))
    In germania un prieten si-a strans vreo 300 de euro numai din ambalaje 🙂

  5. @Guitz – niciodata, pentru ca romanul e un fel de cocalar inaripat caruia nu-i pasa de mediu si oricum zice “nu stau eu in 15 centi (sau cat o veni in lei 😀 ), da-i naibii”

  6. “Btw, stiti ca pe vremea impuscatului era la moda Brifcorul si inca o bautura carbogazoasa- nu-mi amintesc acum numele – inbuteliata la sticle debere de juma’ ”

    se numea Aracola

  7. In Germania mai este o combinatie de Fanta-Cola, e foarte ciudata la gust, dar cika tinerii dau la greu pe gat dinalea.

    Ah Fulgerica, sa nu uit, mananca frate si un Donner pt mine, ca tare pofta mi-e de Dunnerul turcesc 😀

  8. Europa, nu Romania ! In Romania, putem spera sa fie la fel, doar ! Distractie placuta, si make pics! a lot !

  9. se numeste civilizatie … si europenii nu au ca sport national aruncatul gunoaielor la fiecare pas, chiar daca nu primesc banii inapoi pe ele 😉

    A milogit romania intrarea in uniunea europeana … dar stiti zicala: lupul isi schimba parul dar naravul ba. Pana se dau ajutoare peste ajutoare ( din banii oamenilor mai civilizati) ca si suport pentru conpatrioti mai negri la fata(pentru care munca=furat)…oriunde te duci in europa si zici ca esti din romania o sa te intrebe mirat cum de nu esti tigan 🙂 … sa ne traiasca “conducerea” care se seamana 100% cu aceste specimene, si toti cei care ii voteaza in continuare 😉

  10. @ PHNC – poate asa o sa spuna o parte dar o sa fie o gramada care o sa adune sticlele goale sa isi stranga un ban. Asa => mai curat pe la padure 🙂

  11. DeCe, tocmai asta vroiam si eu sa zic… sticla seamana cu aia de fruttu fresh… dar alea vechi ca acu s-au modernizat si ei ;))

  12. taman imi era oleaca sete ,dar cind am vazut coca cola asta mi sa facut intradevar o sete foarte mare 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *