Motorplay – “Acceleratia nu-i ca frana!”

Motorplay - “Acceleratia nu-i ca frana!”

Dan ne atrage atentia ca a aparut in sfarsit in internetul romanesc o revista online mai de Doamne-ajuta. Am tras si eu cu ochiul prin zona iar ce pot sa spun este ca, dupa doua minute, am tras o concluzie: un site frumusel, usor de navigat, curatel si foarte bine construit pentru cititor. In timp ce downloadam un zip usor cam maricel (35 de mega) ce tocmai il descoperisem, mi-am mai clatit ochiul cu ceva stiri din lumea auto. Nu sunt eu un mare pasionat de bolizi si curse dar chiar mi-as dori sa gasesc p’acolo si femei si sfaturi sau de ce nu, un forum pentru astia mai “mici” si mai necopti . 😀

motorplay-flash.jpg

Din cate probabil cunoasteti, in ultima vreme au aparut ‘nspe mii de bloguri care mai de care mai pline (sau nu) de informatii/stiri din lumea auto. Ce mi se pare extrem de util la acest site este faptul ca pune la dispozitia cititorului o varianta a revistei sub forma unei aplicatii flash (cea pe care o downloadam mai sus), accesibila doar cu un singur click, usor de manevrat si foarte bine pusa la punct. Se vede clar ca oamenii astia se dedica total acestei reviste, varianta flash are aproximativ 200 de pagini (!!) si o puteti downloada de aici .

Stiu si eu ce inseamna sa muncesti din greu la un proiect dar stiu la fel de bine ce inseamna sa ai satisfactii de pe urma acestuira. Sper ca si voi veti putea aduce doar cuvinte de lauda baietilor de la Motorplay pentru ca sincer, merita. Si-au dat osteneala! Nu de alta dar sunt sigur ca in urma aprecierilor voastre, le va creste entuziasmul si numarul doi al revistei ar iesi mai rapid. 😉

Pentru baietii de la Motorplay.ro am lasat urmatorul mesaj: “Hai baieti ca se poate! Voi oferiti gratis ceea ce ofera altii pe nu mai putin de 10 RON. Felicitari!”

Andrei, tu ce parere ai? Tu esti unul dintre oamenii cei mai pasionat de genul asta de content. 🙂 Ai legatura!

bullets

2 Comments

  1. sincer mie mi se pare o revista/site dragut, imi place ca este destul de complet. Imi place ideia lor, sunt curios sa vad cum va merge.

    Ai spus tu ceva de multe bloguri auto…dar sa fim sinceri…putine ofera ceva de calitate, multe sunt numa de dragul de a vb de masini.

  2. 1. arata foarte tare, desi sunt unele pagini care se cam repeta. oricum, e unul din cele mai spalate produse de net romanesti pe care le-am vazut.

    2. as vrea mai multe filme, ca doar e loc gramada.

    3. as vrea muzica mai tare

    4. as vrea sa fie si muzica diferita din cand in cand

    5. si as vrea sa vad motoare.

    in rest, sa pe bune daca nu juri ca e vreo licentza a unui brand international. supertare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *